Samen naar Club Mix

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 21 mei 2022
Tijd: 20:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.clubmixfeest.nl/

Locatie:

Naam: Café Waalzicht
Straat: Oosterhoutsedijk 21
Postcode: 6663 KS
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Van 20.00 tot 01.00 uur organiseert Club Mix weer een dansfeestje in café Waalzicht (Oosterhoutsedijk 21, 6663 KS) in Nijmegen. De DJ’s draaien muziek van de jaren ’80 tot nu. Wij verzamelen bij de ingang om gezamenlijk naar binnen te gaan. Kaartjes kosten €15. Je koopt je kaartje hier: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/club-mix-40-gay-lesbian-party-nieuwj. Stuur mij een mailtje (klaartjebloks@gmail.com) als je ook gezellig mee wilt, dan zullen we op je wachten bij de ingang.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

De H van Hetero

Solange Dekker & Luuk Dresen maken een podcast die voor eens en altijd een brug slaat tussen de LHBTIQA+ gemeenschap en de hetero cis-mannen en -vrouwen. Aflevering 1: de L van Lesbisch.

Lees verder

'Lesbisch groentje'

Zou het alleen bij kletsen blijven, misschien een voorzichtige kus, of sta ik binnen een kwartier weer buiten? Uit nieuwsgierigheid ging ik online op zoek naar een seksdate.

Lees verder

Roze voetbalfans

Op TV: De serie De roze supporters volgt in vier afleveringen een aantal voetbalfans in hun pogingen om homofobie uit de voetbalstadions te bannen. Te zien vanaf maandag 16 mei.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden