poink

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 17 mei 2022
Tijd: 20.00 - 22.00
Type: Overige
Website: https://poink.info/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Poink Online Speeddate vrouw-vrouw 30-40 jaar. Dinsdag 17 mei 2022
De speeddate kost 6 euro. Er kunnen maximaal 12 vrouwen meedoen. Aanmelden: https://bit.ly/poinkspeeddate

Is het voor jou óók tijd om nieuwe vrouwen-die-van-vrouwen-houden (LBTQ+) te leren kennen?

Poink organiseert een online speeddate avond ‘ontmoet, klets & deel’ voor lesbische (LBTQ+) vrouwen. Om op een prettige manier in contact te komen met nieuwe vrouwen.

We creëren een sfeer waarin je elkaar kunt ontmoeten, met elkaar in gesprek kunt raken en met elkaar kunt delen. Als het je insteek is om “snel een vrouw te scoren”, raden we je van harte aan om elders te zoeken. Binnen de Poink speeddate geven we graag ruimte aan ontmoetingen waarin openheid, wederzijds respect, diepgang en oprechte nieuwsgierigheid centraal staan. En uiteraard mag de liefde daarbij!
Een leuke manier om elkaar te leren kennen. Ongedwongen. Online. Vanuit huis.
De speeddate is deze keer voor vrouwen van 30-40 jaar. Wil jij ook speeddaten, maar wil je in een andere leeftijdsgroep (vanaf 25 jaar), mail ons dan gerust, dan houden we je op de hoogte!

Gespreksregels online speeddates Poink Je kunt alleen meedoen aan de online speeddate als je je verbindt aan de gespreksregels. Zo zorgen we voor een veilige en prettige sfeer. Ook heb je een laptop of computer nodig met webcam en microfoon. Lees hier meer over de ins en outs van een online Poink speeddate.
https://poink.info/een-online-ontmoeting-speeddate/ )

HOE WERKT HET? • Je hebt een laptop of computer nodig met internet, een webcam en een microfoon (telefoon kan ook, maar op een laptop of computer heb je het beste beeld). • Meld je aan en maak 6 euro over • Zet de datum/tijd in je agenda! • Check alsjeblieft vooraf zelf je camera en geluid! • Je ontvangt een ZOOMinloglink • Op de dag en tijd van het event klik je vanaf 19:30 op de persoonlijke link en kom je vanaf 19:45 op de speeddate meeting terecht. De gastvrouwen Lincy en Marieke heten je welkom. • Tijdens de speeddate ga je 1-op-1 met elkaar in gesprek. • Als je graag nog eens verder kletst met één of meerdere vrouwen, kun je dat op het einde van de avond kenbaar maken aan elkaar.

Online vrouw-vrouw speeddate 30-40 jaar. “Ontmoet, klets & deel” Datum: Dinsdag 17 mei 2022 van 20:00 tot 22:00 Gastvrouwen: Lincy en Marieke Locatie: online via ZOOM
Aanmelden: https://bit.ly/poinkspeeddate 

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

De H van Hetero

Solange Dekker & Luuk Dresen maken een podcast die voor eens en altijd een brug slaat tussen de LHBTIQA+ gemeenschap en de hetero cis-mannen en -vrouwen. Aflevering 1: de L van Lesbisch.

Lees verder

'Lesbisch groentje'

Zou het alleen bij kletsen blijven, misschien een voorzichtige kus, of sta ik binnen een kwartier weer buiten? Uit nieuwsgierigheid ging ik online op zoek naar een seksdate.

Lees verder

Roze voetbalfans

Op TV: De serie De roze supporters volgt in vier afleveringen een aantal voetbalfans in hun pogingen om homofobie uit de voetbalstadions te bannen. Te zien vanaf maandag 16 mei.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden