Pride bij Savannah Bay

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 3 juni 2022
Tijd: 10:00-18:00
Type: Festival
Website: https://www.facebook.com/BoekwinkelSavannahBay

Locatie:

Naam: Savannah Bay
Straat: Telingstraat 13
Postcode: 3512 GV
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Juni is Pride Month en we trappen dat af met een prachtig Pride weekend in onze winkel. Van 3 t/m 6 juni (Pinksterweekend) barst het van de activiteiten in Savannah Bay. Dit alles te gelegenheid van de Utrecht Canal Pride in onze stad op zaterdag 4 juni. Savannah Bay vaart mee op de boot van de Gemeente Utrecht, kom vooral even naar ons zwaaien!


We hebben heel veel nieuwe Pride artikelen ingeslagen en een aantal leuke events voor jullie geregeld. Zo presenteren we een gloednieuw boek van een lesbische datingexpert, gaat de groep Parlay Men voor BIPOC trans mannen van start en hebben we de fantastische fotograaf Prins de Vos en schrijver Hanna Bervoets op 6 juni in huis voor het signeren van hun werk. Ook later in juni is er nog van alles te beleven, zie onze agenda.


We zien je graag in de winkel, happy Pride!


Liefs, team Savannah Bay


PS Pride vlaggen, stickers, armbandjes en andere goodies om alvast in de stemming te komen? Op onze website vind je ons hele assortiment Regenboogartikelen bij elkaar. De voorraad is fiks aangevuld, maar wees er op tijd bij, op = op. 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden