Girl

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 28 juli 2022
Tijd: 19:30
Type: Film

Locatie:

Naam: Lux
Straat: Mariënburg 38-39,
Postcode: 6511 PS
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Tijdens de EuroGames worden iedere gay films getoond in de Lux (Mariënburg 38-39, 6511 PS in Nijmegen). Op donderdag avond om 19.30 uur draait de Franse film Girl die op IMDB beoordeeld is met een 7,1. Wij gaan er heen en je bent welkom om je bij ons aan te sluiten. Meer informatie over de film en de trailer bekijk je hier: https://www.lux-nijmegen.nl/film/eurogames-girl/?dag=20220729. Ook je kaartje koop je vooraf via deze link. Ben je deelnemer aan de Eurogames? Dan kun je met korting naar de film! Gebruik hiervoor je kortingscode! Let op: Heb je zin om bij ons aan te sluiten stuur dan een whats-app berichtje naar Klaartje Bloks op 06-30102070 en dan voeg ik je toe aan de tijdelijk whats-app groep van deze activiteit. Op deze manier blijf je op de hoogte van de laatste details en treffen we elkaar bij de Lux.


Het hele filmaanbod tijdens de EuroGames vind je hier: https://lux-nijmegen.nl/film/ kijk op data 27, 28, 29 en 30 juli. 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

L'arche de Noé

Het verhaal over een groep LHBTIQ jongeren die zijn verstoten door hun familie. Ze hebben allemaal het verlangen om te bestaan, om hun plaats in de samenleving te vinden. Te zien vanaf 16 mei.

Lees verder

Verkeerde kant

'Ze hebben haar tegen de muur gegooid, in haar gezicht geslagen, geschopt en bloedend achtergelaten, alleen maar omdat ze lesbisch was.' – Fran & The City, deel 11.

Lees verder

Babs: Half

Ritmisch, energiek en verhalend: producer en songwriter Babs brengt op 3 mei haar vijfde EP uit, over de zoektocht naar haar roots en identiteit. De release wordt ondersteund met een clubtour door het land.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden