Samen naar de Sluitingsceremonie

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 30 juli 2022
Tijd: 19:00
Type: Groot Event
Website: https://fb.me/e/72rbkaeK2

Locatie:

Naam: Waalkade
Straat: Waalkade
Postcode: Waalkade
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

De EuroGames 2022, het grootste sportevenement voor de LHBTIQ+ gemeenschap in Europa. Dit jaar in Nijmegen en wij zijn er bij! Of je nu mee komt sporten of alleen maar geïnteresseerd bent in de geweldig gezellige side events... sluit je gezellig bij ons aan! Ik heb een “EuroGames whats-app groep” aangemaakt, waar je jezelf aan kunt toevoegen via link: https://chat.whatsapp.com/H5furScPCTW5KhTdazC5nO. Op deze manier blijf je op de hoogte en weet je waar je ons kunt vinden. Meer info over alle side-events tijdens de EuroGames vind je hier: https://eurogames2022.eu/side-events/


De sluitingsceremonie vindt ook plaats op de Waalkade. Deze avond speelt Julia Zahra (winnares van The Voice en De Beste Zangers) met haar band. Met haar kenmerkende warme stemgeluid en akoestische gitaar brengt zij gevoelige ballads, swingende pop en ritmische R’n’B. Daarnaast is het heerlijk dansen op de trippy elektro hiphop van Fata Boom en meezingen met een keur aan zangers en zangeressen die het beste uit de popgeschiedenis brengen. Het terrein opent om 17.00 uur met het voorprogramma en het officiële programma start vanaf 19.00 uur. Meer info via Facebook: https://fb.me/e/72rbkaeK2. 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Vers leesvoer

'Dat ene boek dat je leven veranderde…' Zij/haar is een verzameling essays over lesbische romans. Ook lees je het debuut van Lara Billie Rense en schreef Nadine Swagerman een nieuw YA- boek.

Lees verder

Horoscoop mei 2024

'De tijd die je nu steekt in het echt leren kennen van die leuke vrouw, voordat je halsoverkop weer ergens induikt, zal je een hoop drama besparen.' Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

L'arche de Noé

Het verhaal over een groep LHBTIQ jongeren die zijn verstoten door hun familie. Ze hebben allemaal het verlangen om te bestaan, om hun plaats in de samenleving te vinden. Te zien vanaf 16 mei.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden