Queer In Wonderland | Queer Summer of Love in EKKO

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 16 juli 2022
Tijd: 23:00-04:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/1175078049729350

Locatie:

Naam: EKKO
Straat: Bemuurde Weerd Westzijde 3
Postcode: 3513 BH
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

DRIE HETE ZATERDAGNACHTEN IN SAMENWERKING MET UTRECHTSE QUEER-ORGANISATIES.


Afdruipen als een smeltend raketje na je vrijmibo of zaterdagen in het gras? Dacht het niet! EKKO houdt de thuisblijver vermaakt en de gangmaker gaande deze zomer. En niet alleen met het onlangs hernieuwde Diep In De Groef op de vrijdag, want in juli en augustus moet ook de zaterdagnacht eraan geloven. Dan werken we samen met drie lokale queer initiatieven om je weekend in onze zaal wild en onvergetelijk te maken. Op 16 juli, 13 augustus en 27 augustus gaan we shinen buiten de hokjes met Queer In Wonderland, PY•PS en PANN. Verwacht hyperpop, house, dancehall en queer anthems met glitter op je snoet en voldoende hydratatie, want het wordt heet. Zien we je daar?


We trappen af met onze regelmatig terugkerende queer family aan huis: Queer In Wonderland. Zoals altijd belooft het intiem, vrij, muzikaal divers, kleurrijk en expressief te worden bij dit altijd afgeladen feest. Een zomerstart om niet te missen!


TIMETABLE:
23:00-01: Queer in Wonderland DJ crew
1:00-02:30 - Eurowitch
2:30-04:00 - Sukubratz


Tickets & Info: ekko.nl/productie/queer-in-wonderland-2


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

TranScreen ReWind

Van vrijdag 10 mei tot en met zondag 12 mei 2024 viert TranScreen hun 15e verjaardag met een ReWind editie compleet met de beste en meest boeiende films uit hun archief, workshops, een expo en een feest.

Lees verder

Rollercoaster nummer 2

We zaten in de wachtstand. Zenuwslopend. Onze stemming ging op en neer: de ene keer zeker wetend dat het goed ging, de andere keer in zak en as, omdat het niet goed voelde.

Lees verder

Vers leesvoer

'Dat ene boek dat je leven veranderde…' Zij/haar is een verzameling essays over lesbische romans. Ook lees je het debuut van Lara Billie Rense en schreef Nadine Swagerman een nieuw YA- boek.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden