Tally viert Pride Amsterdam met powersong 'What A Feeling'

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 6 augustus 2022
Tijd: 12:00-18:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/596464214503448

Locatie:

Naam: Canal Parade
Straat: Korte Leidsedwarsstraat 12
Postcode: 1017 RC
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Beleef Tally's nieuwe single LIVE:


5 augustus - Main Stage Pride Amsterdam om 19:45 uur


5 augustus - Reguliers Celebrates, Amsterdam om 21:30 uur


6 augustus - Canal Parade Amsterdam, KRO-NCRV boot


Amsterdam, 5 augustus 2022 - Tally gelooft in de kracht van het waarmaken van je dromen met haar nieuwe single 'What A Feeling'! Ze trapt de release van deze knallende powersong gelijk goed af met een spetterend optreden op de mainstage van Pride Amsterdam, vanavond om 19:45 uur op de Dam. Vervolgens is ze te zien bij Reguliers Celebrates om 21:30 uur. Daarnaast is de zangeres morgen met de song te horen op de Pride boot van de KRO-NCRV tijdens de Canal Parade. 'What A Feeling' is een feestelijke cover van de gelijknamige hitsong van Irene Cara uit 1983, voor de wereldberoemde film Flashdance. Het nummer komt uit via ROQ 'N Rolla Music en is vanaf vandaag overal te streamen.


Voor Tally ligt de plaat dichtbij haar hart: "Het nummer 'What A Feeling' staat, net zoals Pride, volledig in het thema van geloven in jezelf. Trots zijn op wie je bent, erkennen hoe ver je bent gekomen en dat volledig omarmen. Iedereen heeft dromen en die durven waarmaken is zeker niet altijd makkelijk. Het kan een zware weg zijn, vol ups & downs, in de harde wereld waarin we leven. Met zelf liefde en geloof in je eigen kracht kan je behalen wat je wilt in het leven. Met deze single hoop ik dan ook dat iedereen tijdens Pride en daarbuiten dat steuntje in de rug voelt: geef nooit op, je bent het waard! Voor je het weet "you are dancing for life, what a feeling!".


Tally


Tally is een geboren entertainer. De oorspronkelijk in Suriname geboren artieste heeft een Joods/Creoolse en Indiaanse achtergrond en deze mix maakt haar een echte exotische vlam. Als jong meisje schreef ze haar eigen nummers en visualiseerde zichzelf op grote podiums. Met deze visie in gedachten bracht ze in 2016 haar eerste officiële single en video 'My Reflection' uit en vervolgens een samenwerking met DJ Kelly Ross en Bollebof. In 2019 tekende Tally bij het label ROQ 'N Rolla Music, eerder bracht ze daar de track 'Own The Night' en 'Forbidden Fruit' uit. Met haar song 'Gloria' was Tally Ambassadrice van de Rotterdam Pride en deze hit heeft inmiddels méér dan 1 miljoen streams behaald op Spotify. De zangeres heeft internationale ambities en is klaar om de wereld te inspireren met haar muziek en unieke sound. Daarnaast heeft het multi-talent ook een eigen bikini-lijn, die ze verkoopt via de Instagram pagina @bikinibytally.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Gender en zelfbeschikking

Transgender en intersekse personen moeten eerst naar een arts of psycholoog voor een officiële verklaring om geslachtsvermelding te kunnen wijzigen. 'Daar is geen enkele reden voor.'

Lees verder

Wie gaat er trouwen..?!

The L word Generation Q seizoen 3 gaat in première later dit jaar! Op de eerste pagina van het script staan allerlei mysterieuze aanwijzingen over de verschillende verhaallijnen.

Lees verder

Queer Film Festival Utrecht

Zichtbaarheid en verbinding: Films en een amuserend en verdiepend randprogramma op het QFFU. 'Door andere verhalen te horen en nieuwe perspectieven te zien, neemt begrip én acceptatie toe.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden