Workshop: Queer Your Own Story- Kris van der Voorn

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 26 augustus 2022
Tijd: 15:00-17:00
Type: Workshop
Website: https://qffu.nl/event/workshop-queer-your-own-story-kris-van-der-voorn/

Locatie:

Naam: Villa Concordia (Queer Villa)
Straat: Concordiastraat 67A
Postcode: 3551 EM
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Hoe schrijf jij jouw queer identiteit? En hoe is deze aan de stad gekoppeld? Kun je teksten in gesprek laten gaan met je eigen omgeving?


Samen met schrijver en journalist Kris van der Voorn ga jij op schrijfreis om te zoeken naar jouw eigen verhaal. Leer meer over de geschiedenis van queer literatuur en krijg begeleiding in het schrijven van jouw eigen (queer) story.


In de stijl van het literaire avondprogramma (Queering the City of Literature) kun je je teksten in fragmenten op kaartjes zetten om fysiek in je eigen stad, buurt of huis op te hangen. Queer je eigen wijk!


Kris is een out and proud trans en autistisch freelance schrijver, spreker, journalist en eindredacteur. Hen werkt als adjunct-hoofdredacteur voor Hard//hoofd. Kris’ inspiratie komt voort uit een groeiend verzet tegen een homogeen plaatje van een heterogene samenleving.


Kris draagt als redacteur en organisator bij aan het event Queering the City of Literature op vrijdagavond 26 augustus in het Queer Villa Utrecht festival.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Volleybal: Netzo & EuLeVoTo

Europees Lesbische Volleybaltoernooi in Amsterdam: de 33e editie van EuLeVoTo is dit weekend. We spreken Megan, over volleybal, het toernooi en de Amsterdamse queer vereniging Netzo.

Lees verder

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden