Queer Factory

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 8 oktober 2022
Tijd: 22.00
Type: Cafe & Party
Website: http://www.queerfactory.eu

Locatie:

Naam: Muziekgieterij
Straat: Boschstraat 5
Postcode: 6211as
Plaats: Maastricht
Provincie: Limburg
Land: Nederland

Omschrijving:

8 oktober gaat het eindelijk gebeuren, in de Muziekgieterij te Maastricht zal dan een nieuw LHBTI+ feest worden georganiseerd door Stichting Pink Events in samenwerking met COC Limburg.


Na ruim 40 jaar de Pink Party werd het tijd voor iets nieuws, een feest passend bij de huidige tijdsgeest, een feest met een knipoog naar het verleden, maar nu gericht op de gehele community.


Welcome in our Queer Factory! Warning, you’re entering a Queer zone!


The Queer Factory zal meteen spetterend aftrappen met maar liefst 8 dj’s in 3 zalen. Op onze eerste editie, zaterdag 8 oktober, willen we groots uitpakken en worden kosten noch moeite gespaard om iedereen een onvergetelijke avond te bezorgen. The Queer Factory moet hét LHBTI+ feest worden waaraan niets ontbreekt. Alle ingrediënten voor een goed feest en verbinding met elkaar zullen aanwezig zijn.


“Echt een aanrader voor iedereen die houdt van feesten en wil genieten van een topfeest dat je meeneemt naar extatische sferen”


The Queer Factory nodigt uit om te schitteren, dansen en verleiden zoals je bent! De regenboog is van iedereen en dat mag je ook laten zien. Kom binnen in de Queer Area en schitter in je creaties van lak, leer of rubber, je mooiste drag-outfit of gewoon lekker zoals je bent. In de Queer Area (kleine zaal) is ruimte voor ieders levensstijl en ben je welkom met al je gewoontes, gevoelens, voorkeuren en natuurlijk FETISHES…
De line-up: Dominico, G-Roam, Joyadi Akar en Nothing But Funk.


In de Pink Area (grote zaal) geen pretentieuze atmosfeer en arrogantie; we zijn down to earth en we weten wel hoe we een feestje moeten bouwen. Hier gaan we proberen de oude sfeer van de Pink Party te herbeleven. Speciaal hiervoor zal DJ MISS NATHALIE haar Cd’s uit het stof halen en ons terug brengen naar toen. Vervolgens nemen BO MONDE en D-JAYE het over.


In de Queer Factory kun je heerlijk ronddwalen! Het is een veelzijdige fabriek met een veelheid aan ruimtes. Iedere area heeft een eigen sfeer en chemie. Wanneer je voeten moe zijn geworden van het dansen kun je in de Meeting Area terecht, hier is meezing en dansmuziek op een wat lager volume van DJ Ron met een extra element. We hebben hier namelijk een silent disco van gemaakt.


Helaas ontbreekt binnen de fabriek het bekende trappenhuis van de Bonbonnière, toen het gebied om mensen te ontmoeten en na lange tijd weer tegen te komen; de meeting area zal hier speciaal voor worden ingericht.


 


De komende 2 weken zullen we de DJ’s nader voorstellen en zullen we nog meer entertainment bekend maken. Website www.queerfactory.eu en instagram queerfactory_eu


Locatie: Muziekgieterij, Boschstraat 5, 6211 AS, Maastricht


Tickets  via www.coclimburg.nl/tickets regulier €17.50, COC Leden €12,50


Deuren open om 22u, eindtijd 4u


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden