Lesbische Liga Podcast!

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 1 oktober 2022
Tijd: 00:00-23:59
Type: Overige
Website: https://www.npo3fm.nl/podcasts/lesbische-liga

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van de Lesbische Liga Podcast!


Vanaf zaterdag 1 oktober is de Lesbische Liga weer terug met een nieuw seizoen! Om de week hoor je Annefleur Schipper & Vera Siemons met een nieuwe aflevering over een film/serie, mét Lesbi aan de Lijn. Tot dan!


Over de Lesbische Liga


Annefleur en Vera loodsen je door het landschap van lesbische media-aanbod heen in ‘De Lesbische Liga’ podcast! Lekker met de lesbi’s dus, maar ook met de B’s en Q’s want in de Liga is iedereen welkom. Samen met jou bespreken we de series die ons nu opvallen, bijzondere Queer vrouwen en maken de balans op: wat is waar van wat wordt vertoond en wat zit er harder naast dan hetero’s die vragen "wie het mannetje’ in de relatie is”. Meepraten? DM ons op Instagram of Twitter via @lesbischeliga (en vergeet niet te abonneren/volgen in je favoriete podcast app!) 


 >> Lees meer: https://www.zijaanzij.nl/nieuws/6141/Lesbische-Liga.html


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden