Vrouwenfeestje Achterkamer

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 15 oktober 2022
Tijd: 21:00-03:00
Type: Cafe & Party
Website: https://fb.me/e/3HylK9Jl3

Locatie:

Naam: Allround
Straat: Akerkhof 4A
Postcode: 9711JB
Plaats: Groningen
Provincie: Groningen
Land: Nederland

Omschrijving:

De Achterkamer is terug! 


Als vanouds organiseren we op zaterdag 15 oktober een vrouwenfeestje in de kelder van Allround in Groningen. Lekker dansen, herinneringen ophalen, flirten, speciaal biertje drinken, lachen en nieuwe mensen leren kennen. We beginnen lekker op tijd (deuren open om 21 uur) en gaan door tot 03:00 uur. DJ Melissa en DJ Til voorzien ons weer van goede dansmuziek en lekkere meezingers. Meer dan de helft van de beschikbare tickets zijn inmiddels verkocht dus wacht niet te lang en scoor je kaartje. Niet iedereen zit op social media dus deel dit bericht en de flyer met je vriendinnen! Hope to see you there!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden