Huiskamerconcert - Vrouwelijke componisten door de tijd heen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 11 november 2022
Tijd: 19:00
Type: Muziek

Locatie:

Naam: Drunen
Straat: Drunen
Postcode: Drunen
Plaats: Drunen
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Vanaf 19.00 uur is er een huiskamerconcert voor lesbische vrouwen op de Beethovenlaan 66 in Drunen. Het thema is "Vrouwelijke componisten door de tijd heen". Er wordt vertelt over vrouwenthema's, gezongen en piano gespeeld. De soliste is Liesbeth Coppens. Zij is conservatorium geschoold en heel enthousiast om deze avond vorm te gaan geven met de deelnemende dames. De kosten zijn €15,- inclusief koffie, thee en wat lekkers. Er is plek voor ongeveer 20-25 dames, dus wacht niet te lang met aanmelden! Aanmelden kan t/m 4 november via Anja van Daal op avdaal@outlook.com.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

K's Choice - Community Edition

What You See Festival: Leo van Emden volgde twee maanden lang de bijna 100 zangliefhebbers uit de LGBTQIA+ gemeenschap in hun reis naar een concert met K's Choice.

Lees verder

Pink Parents: Sylvia en Wendy

'Het krijgen van een kind is voor veel regenboogouders een intensief traject en dan is het kindje daar… Hoe leuk is het dan als iemand met een cadeautje komt dat op jouw gezin gericht is?'

Lees verder

Caribisch & queer

Hoe zit het precies met het roze leefklimaat in het Caribisch gebied? Homoseksualiteit is nog strafbaar in zes verschillende gebieden, maar er zijn ook positieve ontwikkelingen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden