Huiskamerconcert - Vrouwelijke componisten door de tijd heen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 11 november 2022
Tijd: 19:00
Type: Muziek

Locatie:

Naam: Drunen
Straat: Drunen
Postcode: Drunen
Plaats: Drunen
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Vanaf 19.00 uur is er een huiskamerconcert voor lesbische vrouwen op de Beethovenlaan 66 in Drunen. Het thema is "Vrouwelijke componisten door de tijd heen". Er wordt vertelt over vrouwenthema's, gezongen en piano gespeeld. De soliste is Liesbeth Coppens. Zij is conservatorium geschoold en heel enthousiast om deze avond vorm te gaan geven met de deelnemende dames. De kosten zijn €15,- inclusief koffie, thee en wat lekkers. Er is plek voor ongeveer 20-25 dames, dus wacht niet te lang met aanmelden! Aanmelden kan t/m 4 november via Anja van Daal op avdaal@outlook.com.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder

Queer City Walk Utrecht

Historische gebeurtenissen en bijzondere inwoners door de jaren heen; Wat maakt de Utrechtse queer geschiedenis zo bijzonder? We spraken Marijke Huisman van Queer-U-Stories.

Lees verder

Gynaecologische hulp

Gezocht: Ervaringen van lesbische vrouwen die met gynaecologische klachten bij een arts zijn geweest. Doe mee met het onderzoek en help de hulpverlening verbeteren!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden