Congres Regenboogsteden 2022

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 14 oktober 2022
Type: Overige
Website: https://www.movisie.nl/agenda/congres-regenboogsteden-2022

Locatie:

Naam: Jaarbeurs
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Op vrijdag 14 oktober van 12.30 tot 17.30 uur komen vertegenwoordigers van alle gemeenten, lokale (lhbti+) organisaties, sociaal professionals en andere geïnteresseerden samen in de Jaarbeurs in Utrecht. Samen bespreken we lhbti+ beleid.Aanmelden voor het congres is mogelijk t/m 7 oktober. 


Binnen het programma Regenboogsteden adviseert en ondersteunt Movisie veel gemeenten over lhbti+ onderwerpen, oftewel lokaal regenboogbeleid. Dit doen we in nauwe samenwerking met lokale (lhbti+) organisaties, sociaal professionals en vele anderen. Tijdens dit congres komen vertegenwoordigers van alle gemeenten, lokale (lhbti+) organisaties, sociaal professionals en andere geïnteresseerden samen. 


Het programma: Deelnemers aan het Congres Regenboogsteden worden vanaf 12.30 uur verwacht voor de start van de bijeenkomst met een netwerklunch. Daarna volgt een programma met plenaire onderdelen en twee rondes met sessies en workshops. 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden