PolySlowdate Vrouwen met Vrouwen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 4 november 2022
Tijd: Van 20:00 tot 22:30 uur.
Type: Overige
Website: https://www.plukdeliefde.nl/events/polyslowdate-vrouwen-2/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Hoe ontmoet je leuke vrouwen, als je zelf vrouw en poly bent? Op deze avond ga je persoonlijk kennismaken met andere leuke poly vrouwen. Deze online PolySlowDate is speciaal bedoeld voor vrouwen die open staan voor nieuwe poly-verbindingen. Dat kunnen relaties zijn, maar bijvoorbeeld ook vriend­schappen of verbindingen waarvan je nog wil uitzoeken met elkaar waar je uitkomt. Voor iedere vrouw die erg geniet van intimiteit of warmte met vrouwen.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

X en O in bevolkingscijfers

Statistiek: Waar zijn de intersekse personen en de mensen die zich niet uitsluitend als man of vrouw identificeren? Oproep voor meer aandacht op papier voor mensen die niet passen binnen M of V.

Lees verder

Queer Migrations

Fotograaf Zanyar Aziz portretteerde verschillende LHBTIQ+ mensen in Den Haag om hun verhalen te laten zien en hen een stem te geven. De expositie is te zien vanaf 2 maart in Atrium Stadhuis Den Haag.

Lees verder

De Queer Boekenkast

Je kunt in de meeste boekhandels wel queer boeken vinden, maar wist je dat er in Alkmaar een 100% queer boekhandel is? We gingen langs en spraken oprichter Thomas!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden