PolySlowdate Vrouwen met Vrouwen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 4 november 2022
Tijd: Van 20:00 tot 22:30 uur.
Type: Overige
Website: https://www.plukdeliefde.nl/events/polyslowdate-vrouwen-2/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Hoe ontmoet je leuke vrouwen, als je zelf vrouw en poly bent? Op deze avond ga je persoonlijk kennismaken met andere leuke poly vrouwen. Deze online PolySlowDate is speciaal bedoeld voor vrouwen die open staan voor nieuwe poly-verbindingen. Dat kunnen relaties zijn, maar bijvoorbeeld ook vriend­schappen of verbindingen waarvan je nog wil uitzoeken met elkaar waar je uitkomt. Voor iedere vrouw die erg geniet van intimiteit of warmte met vrouwen.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder

Kiezen, snijden, zwijgen

Marieke en Sharan zijn intersekse. Hun jeugd werd getekend door onnodige medische ingrepen en opgelegd zwijgen. Ze doorbreken hun geheim en maken een indrukwekkende documentaire.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden