What You See Symposium

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 18 november 2022
Tijd: 14:30-18:00
Type: Debat
Website: https://whatyouseefestival.nl/symposium2022/

Locatie:

Naam: Het Huis Utrecht
Straat: Boorstraat 107
Postcode: 3513 SE
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Wat zeggen LGBTQIA+ rechten over de staat van een land? Wat betekent het om één Europa te zijn? Hoe krijgt solidariteit met andere landen concreet vorm? Met kunst als aanjager gaan we hierover in gesprek. De Vlaamse spoken word artist Hind Eljadid toont een deel van haar docu Beyond Borders over LGBTQIA+ communities in verschillende Oost-Europese landen. Ze nodigde modeontwerper Nikola Eftimov uit Noord-Macedonië uit die een spetterende modeshow voor uiteenlopende mannenlijven geeft. Schrijver Lisa Weeda leest voor uit nieuw werk en de Bulgaarse Míhail Vuchkov geeft ons een inkijkje in de Bulgaarse samenleving. Kom en praat mee!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Girls Who Love Girls

Ontmoeten en verbinden tijdens het Janey Vrouwenfestival Amsterdam, een groots evenement gericht op het vieren van de kracht, diversiteit en solidariteit van vrouwen die van vrouwen houden.

Lees verder

Horoscoop maart 2024

'Laat die pijnlijke ervaringen met je ex-vriendin los en maak ruimte voor nieuwe, positieve relaties.' - Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

Lees verder

Save Café Saarein

'We hebben de grenzeloze ambitie Saarein voort te zetten, met de nadruk op inclusiviteit, diversiteit en veel nieuwe energie. Het is cultureel erfgoed. We willen dit levenswerk koesteren.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden