What You See Symposium

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 18 november 2022
Tijd: 14:30-18:00
Type: Debat
Website: https://whatyouseefestival.nl/symposium2022/

Locatie:

Naam: Het Huis Utrecht
Straat: Boorstraat 107
Postcode: 3513 SE
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Wat zeggen LGBTQIA+ rechten over de staat van een land? Wat betekent het om één Europa te zijn? Hoe krijgt solidariteit met andere landen concreet vorm? Met kunst als aanjager gaan we hierover in gesprek. De Vlaamse spoken word artist Hind Eljadid toont een deel van haar docu Beyond Borders over LGBTQIA+ communities in verschillende Oost-Europese landen. Ze nodigde modeontwerper Nikola Eftimov uit Noord-Macedonië uit die een spetterende modeshow voor uiteenlopende mannenlijven geeft. Schrijver Lisa Weeda leest voor uit nieuw werk en de Bulgaarse Míhail Vuchkov geeft ons een inkijkje in de Bulgaarse samenleving. Kom en praat mee!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Donkere dag

Strengste 'anti-gay' wet definitief aangenomen in Oeganda. President Museveni vindt homoseksualiteit een 'afwijking' en 'niet passen' bij de cultuur van zijn land.

Lees verder

Jezelf zijn, hoe doe je dat?

Antiboy: de podcast van schrijver Valentijn Hoogenkamp. Verschillende gasten praten over genderidentiteit en geaardheid in alle geuren en kleuren. Wanneer voel jij je echt jezelf?

Lees verder

Vieze energie

Roomser dan de paus: Spirituele vriendin heeft kritiek op mijn onenightstands, scharrels met vreemden, mannen én vrouwen. Ik vind dat ze er geen bal mee te maken heeft.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden