Feestelijk intergenerationeel kerstdiner voor LHBTQ’ers

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 20 december 2022
Tijd: 17:30-20:30
Type: Overige
Website: https://tinyurl.com/2sp38mh

Locatie:

Naam: Het Concertgebouw
Straat: Concertgebouwplein 10
Postcode: 1071 LN
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Op 20 december vindt er een feestelijk intergenerationeel kerstdiner plaats in Het Concertgebouw Amsterdam voor LHBTQ’ers. Het wordt een avond vol verrassende ontmoetingen, mooie gesprekken, een feestelijk diner, optredens van het mannenkoor Manoeuvre en meer…

De leeftijd waar wij ons op richten is tussen de 18 – 35 of 60+ jaar. De dresscode is feestelijk. Aanmelden kan t/m 20 november.
Meld je aan via deze link: https://tinyurl.com/2sp38mhk (Let op, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, vol = vol.) Als je een bevestigingsmail hebt ontvangen is je aanmelding voltooid. Uiterlijk twee weken voor het evenement ontvang je meer informatie. 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Vrijheid of geestelijk afsterven

Ingrid Kluvers schreef een roman over de coming out van een lesbische vrouw in de jaren 1980. De worstelingen van hoofdpersonage Hans zijn deels autobiografisch en voor iedereen herkenbaar.

Lees verder

Onthulling van Laxmi Manuela

'Het voelt voor mij ontzettend goed om tijdens Rotterdam Pride 2023 mijn persoonlijke verhaal te delen en zo anderen, die twijfelen over hun geaardheid, te inspireren!'

Lees verder

Liefde wint in België

Alice on the Roof bracht een hartverwarmend nummer uit om een historische mijlpaal te vieren: de 20e verjaardag van het huwelijk voor mensen van hetzelfde geslacht in België.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden