Feestelijk intergenerationeel kerstdiner voor LHBTQ’ers

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 20 december 2022
Tijd: 17:30-20:30
Type: Overige
Website: https://tinyurl.com/2sp38mh

Locatie:

Naam: Het Concertgebouw
Straat: Concertgebouwplein 10
Postcode: 1071 LN
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Op 20 december vindt er een feestelijk intergenerationeel kerstdiner plaats in Het Concertgebouw Amsterdam voor LHBTQ’ers. Het wordt een avond vol verrassende ontmoetingen, mooie gesprekken, een feestelijk diner, optredens van het mannenkoor Manoeuvre en meer…

De leeftijd waar wij ons op richten is tussen de 18 – 35 of 60+ jaar. De dresscode is feestelijk. Aanmelden kan t/m 20 november.
Meld je aan via deze link: https://tinyurl.com/2sp38mhk (Let op, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, vol = vol.) Als je een bevestigingsmail hebt ontvangen is je aanmelding voltooid. Uiterlijk twee weken voor het evenement ontvang je meer informatie. 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

K's Choice - Community Edition

What You See Festival: Leo van Emden volgde twee maanden lang de bijna 100 zangliefhebbers uit de LGBTQIA+ gemeenschap in hun reis naar een concert met K's Choice.

Lees verder

Pink Parents: Sylvia en Wendy

'Het krijgen van een kind is voor veel regenboogouders een intensief traject en dan is het kindje daar… Hoe leuk is het dan als iemand met een cadeautje komt dat op jouw gezin gericht is?'

Lees verder

Caribisch & queer

Hoe zit het precies met het roze leefklimaat in het Caribisch gebied? Homoseksualiteit is nog strafbaar in zes verschillende gebieden, maar er zijn ook positieve ontwikkelingen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden