Wandeling Mechelen 11km

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 13 november 2022
Tijd: 11.00
Type: Overige
Website: https://devlam.eu/agenda

Locatie:

Naam: Startpunt: Herberg 't Voshoes, We mogen de parkeerplaats gebruiken.
Straat: Schweibergerweg 49
Plaats: Mechelen
Provincie: Limburg
Land: Nederland

Omschrijving:

Tijdens deze heuvelachtige grenswandeling wandelen we over een leuk paadje naar Eperheide waar een paar mooie vakwerkhuizen liggen. Dan langs het Onderstebosmet schitterend panorama en omhoog door het Bovenstebos naar de Belgischegrens.Halverwege komen we langs de krijtrots van Heimans. Een van de grondleggers vande natuurbescherming in Nederland.


Later passeren we ijsboerderij Gelatofarm met heerlijk ijs en dan komen we inHeijenrath. De terugweg gaat door een prachtig dal en flink omhoog naar hetbuurtschap Landsrade. Aan het eind is een terras met prachtig uitzicht. In totaal 11km. Er is mogelijkheid om de route in te korten.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

K's Choice - Community Edition

What You See Festival: Leo van Emden volgde twee maanden lang de bijna 100 zangliefhebbers uit de LGBTQIA+ gemeenschap in hun reis naar een concert met K's Choice.

Lees verder

Pink Parents: Sylvia en Wendy

'Het krijgen van een kind is voor veel regenboogouders een intensief traject en dan is het kindje daar… Hoe leuk is het dan als iemand met een cadeautje komt dat op jouw gezin gericht is?'

Lees verder

Caribisch & queer

Hoe zit het precies met het roze leefklimaat in het Caribisch gebied? Homoseksualiteit is nog strafbaar in zes verschillende gebieden, maar er zijn ook positieve ontwikkelingen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden