Wandeling Mechelen 11km

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 13 november 2022
Tijd: 11.00
Type: Overige
Website: https://devlam.eu/agenda

Locatie:

Naam: Startpunt: Herberg 't Voshoes, We mogen de parkeerplaats gebruiken.
Straat: Schweibergerweg 49
Plaats: Mechelen
Provincie: Limburg
Land: Nederland

Omschrijving:

Tijdens deze heuvelachtige grenswandeling wandelen we over een leuk paadje naar Eperheide waar een paar mooie vakwerkhuizen liggen. Dan langs het Onderstebosmet schitterend panorama en omhoog door het Bovenstebos naar de Belgischegrens.Halverwege komen we langs de krijtrots van Heimans. Een van de grondleggers vande natuurbescherming in Nederland.


Later passeren we ijsboerderij Gelatofarm met heerlijk ijs en dan komen we inHeijenrath. De terugweg gaat door een prachtig dal en flink omhoog naar hetbuurtschap Landsrade. Aan het eind is een terras met prachtig uitzicht. In totaal 11km. Er is mogelijkheid om de route in te korten.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Emmy Eve

'Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik zelf mee maak. Er gaan nummers over angst voor verlies en afscheid nemen van vriendschap maar ook nummers over mijn vrouw en onze liefde.'

Lees verder

Maandverbond

Hormonale herfst bij de VPRO: Waarom praten we niet openlijker over menstrueren? Wat is de relatie tussen seks en hormonen? En hoe voelt menstrueren als je wel een baarmoeder hebt maar geen vrouw bent?

Lees verder

Diversiteit in het licht

'De weg naar volledige acceptatie vraagt om meer dan één feestje. Het gaat natuurlijk niet alleen om feest, we willen ook de kritische noot zijn voor het verbeteren van dingen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden