Wandeling Mechelen 11km

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 13 november 2022
Tijd: 11.00
Type: Overige
Website: https://devlam.eu/agenda

Locatie:

Naam: Startpunt: Herberg 't Voshoes, We mogen de parkeerplaats gebruiken.
Straat: Schweibergerweg 49
Plaats: Mechelen
Provincie: Limburg
Land: Nederland

Omschrijving:

Tijdens deze heuvelachtige grenswandeling wandelen we over een leuk paadje naar Eperheide waar een paar mooie vakwerkhuizen liggen. Dan langs het Onderstebosmet schitterend panorama en omhoog door het Bovenstebos naar de Belgischegrens.Halverwege komen we langs de krijtrots van Heimans. Een van de grondleggers vande natuurbescherming in Nederland.


Later passeren we ijsboerderij Gelatofarm met heerlijk ijs en dan komen we inHeijenrath. De terugweg gaat door een prachtig dal en flink omhoog naar hetbuurtschap Landsrade. Aan het eind is een terras met prachtig uitzicht. In totaal 11km. Er is mogelijkheid om de route in te korten.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Girls Who Love Girls

Ontmoeten en verbinden tijdens het Janey Vrouwenfestival Amsterdam, een groots evenement gericht op het vieren van de kracht, diversiteit en solidariteit van vrouwen die van vrouwen houden.

Lees verder

Horoscoop maart 2024

'Laat die pijnlijke ervaringen met je ex-vriendin los en maak ruimte voor nieuwe, positieve relaties.' - Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

Lees verder

Save Café Saarein

'We hebben de grenzeloze ambitie Saarein voort te zetten, met de nadruk op inclusiviteit, diversiteit en veel nieuwe energie. Het is cultureel erfgoed. We willen dit levenswerk koesteren.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden