'Lesbisch groentje'

Seksdate: Zal ik mij een experiment voelen?! Voor mij is het absoluut niet de eerste keer met een vrouw - grijns - maar voor veel vrouwen wel... Hoe is het om intiem te zijn met een 'lesbisch' groentje? Zou het alleen bij kletsen blijven, misschien een voorzichtige kus, of sta ik binnen een kwartier weer buiten?

Uit nieuwsgierigheid ging ik online op zoek naar een seksdate. Mijn oog viel op een korte advertentie van 'Lisa40'. De tekst sprak mij erg aan; heel lief, krachtig én met humor! Ik stuurde deze aantrekkelijke, biseksuele vrouw een knipoogje en al snel vlogen de flirts, berichten en foto's heen en weer over het net. Intieme-vriendinnen-date-match in heaven! De verwachtingen waren ook duidelijk uitgesproken en we wisten dat we ook allebei in een relatie zitten. Ik kon nauwelijks wachten om haar te zien! Een paar dagen later stond ik drie hoog - vol met opwinding en stiekem best wat zenuwen - voor haar deur voor onze date…

Een lieve, knappe brunette doet de deur open en vraagt mij vriendelijk of ik het makkelijk kon vinden. Door de zenuwen klinkt mijn reactie een beetje vaag, vind ik zelf. Ik bekijk haar van top tot teen... Gelukkig, precies zoals op de foto! Haar kleding is netjes, sexy en casual tegelijk, dat komt door haar sportieve sneakers, strakke spijkerbroek en een donkere

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

One in a million

LGBTQIA+ films voor iedereen: een gezamenlijke missie om te vieren dat we uniek zijn. 1 miljoen mensen €1 doneren om wereldwijde LGBTQIA+ representatie naar een hoger plan te tillen.

Lees verder

Respect for Marriage Act

Nadat het Amerikaanse Hooggerechtshof het landelijke recht op abortus schrapte, kwam ook de vrijheid om te trouwen op losse schroeven te staan. Een nieuwe wet biedt meer bescherming.

Lees verder

Leesvoer 2022

Fleur Pierets, Claudia de Breij, Sara Kroos, Nina Polak, Hannah Gadsby en meer binnen- en buitenlandse auteurs schreven dit jaar een bonte verzameling boeken. We maakten een divers (en nooit compleet) overzicht.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden