Two Chicks - optreden

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 2 december 2022
Tijd: 21:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/1061953674444289

Locatie:

Naam: Station Zuid, méér dan een café
Straat: Erasmusstraat 9
Postcode: 5216 HM
Plaats: Den Bosch
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Om 21.00 uur spelen Astrid Akse en Tessa Boomkamp weer samen in “Station Zuid, méér dan een café” (Erasmusstraat 9 5216 HM Den Bosch). Hun repertoire bestaat uit mooie kwetsbare songs, feel good tunes, eigen werk en ook kunnen de voetjes van de vloer. Genoeg ingrediënten voor een muzikaal oorstrelend en swingend live concert. Meer info: https://www.facebook.com/events/1061953674444289?active_tab=about. Gratis Entree. Waar we verzamelen volgt nog… 


Aanmelden via: Lies Peters: pink.activities@gmail.com.


Tessa Boomkamp en Astrid Akse vormden lange tijd het conservatoriumgeschoolde trio McChicks (met Phaedra Kwant en maakten twee albums in 2009, 2018) en gaan verder als Two Chicks. Ze zijn al jaren werkzaam met allerlei artiesten / projecten: Tessa werkte onder andere met Edwin Evers, Normaal, Marco Borsato; bij “Matthijs Gaat Door” won ze op 24-09-2022 de Humble Heroes Award 2022 (zie uitzending gemist). Astrid Akse heeft met onder andere met Loïs Lane, Waylon, Mathilde Santing, Edsilia Rombley, Lucretia van der Vloot, Girls Wanna Have Fun, Do, Danny de Munk, Xander de Buisonje op diverse podia gestaan (Astrid’s repertoire staat op: www.astridakse.nl/sing). Meestal zingen ze zowel covers als eigen liedjes. 


Een voorproefje van the McChicks: http://youtu.be/Wft-lfp5ZY0 (of het laatste deel van een akoestische versie bij een kleine huiskamerlocatie: http://youtu.be/21x1hvIJk0I)


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Vrijheid of geestelijk afsterven

Ingrid Kluvers schreef een roman over de coming out van een lesbische vrouw in de jaren 1980. De worstelingen van hoofdpersonage Hans zijn deels autobiografisch en voor iedereen herkenbaar.

Lees verder

Onthulling van Laxmi Manuela

'Het voelt voor mij ontzettend goed om tijdens Rotterdam Pride 2023 mijn persoonlijke verhaal te delen en zo anderen, die twijfelen over hun geaardheid, te inspireren!'

Lees verder

Liefde wint in België

Alice on the Roof bracht een hartverwarmend nummer uit om een historische mijlpaal te vieren: de 20e verjaardag van het huwelijk voor mensen van hetzelfde geslacht in België.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden