Fakkeltocht lopen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 24 december 2022
Tijd: 17:30
Type: Overige

Locatie:

Naam: Wilhelminaplein
Straat: Willemstraat 39
Plaats: Eindhoven
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Ieder jaar op kerstavond wordt deze Fakkeltocht gelopen. Een bijzonder moment om aandacht te vragen voor vrijheid, verdraagzaamheid en vrede. Vanaf het Wilhelminaplein wandelen zo’n honderden deelnemers gezamenlijk een route door de binnen stad. Wij lopen dit jaar weer gezellig samen! Voorafgaand aan de tocht en ook naderhand is er een muziekprogramma tot 20.00 uur. Wij verzamelen om 18.00 uur voor de deur van Houben (worstenbroodjes) op de Willemstraat nr. 39. Vanaf hier lopen we in 2 min. naar de fakkel verkoop kraam. Een fakkel kost 5 EUR (opbrengst gaat naar Amnestie International). We borrelen na in het COC café Pandje 54, waar het dan goed gevuld is met gezelligheid en hapjes. Aanmelden via: klaartjebloks@gmaill.com.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden