Fakkeltocht lopen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 24 december 2022
Tijd: 17:30
Type: Overige

Locatie:

Naam: Wilhelminaplein
Straat: Willemstraat 39
Plaats: Eindhoven
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Ieder jaar op kerstavond wordt deze Fakkeltocht gelopen. Een bijzonder moment om aandacht te vragen voor vrijheid, verdraagzaamheid en vrede. Vanaf het Wilhelminaplein wandelen zo’n honderden deelnemers gezamenlijk een route door de binnen stad. Wij lopen dit jaar weer gezellig samen! Voorafgaand aan de tocht en ook naderhand is er een muziekprogramma tot 20.00 uur. Wij verzamelen om 18.00 uur voor de deur van Houben (worstenbroodjes) op de Willemstraat nr. 39. Vanaf hier lopen we in 2 min. naar de fakkel verkoop kraam. Een fakkel kost 5 EUR (opbrengst gaat naar Amnestie International). We borrelen na in het COC café Pandje 54, waar het dan goed gevuld is met gezelligheid en hapjes. Aanmelden via: klaartjebloks@gmaill.com.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Pathé Pride Night: Justine

Win kaarten voor de film! Justine is een jonge, intelligente vrouw, met sterke hang naar zelfdestructie. Op dag ontmoet ze Rachel en alles wordt anders. Durft Justine hoop te hebben op geluk..?

Lees verder

Lesbian Pulp & Queer Joy

Renée van Marissing gaat speciaal voor de gloednieuwe lesbiqueer uitgeverij Velvet Publishers het eerste deel in de Lesbian Pulp serie schrijven. De launch party was vrijdag en de crowdfunding is los!

Lees verder

Vertrouwen en de waarheid

Ik voel mij het beste als Charlotte zo eerlijk en open mogelijk is, maar het was wel even slikken. Ze sprak de - tot dan toe exclusieve - woorden uit naar haar andere vriendin: Ik hou van jou.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden