Samen naar Twin Parties - Happy Nieuwjaarsfeest

Algemene informatie:

Geplaatst door: Klaar78
Datum: 1 januari 2023
Tijd: 16:00
Type: Cafe & Party
Website: http://www.twinparties.nl/

Locatie:

Naam: Cafe-restaurant NOLA
Straat: Mariaplaats 11
Postcode: 3511 LJ
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Van 16.00 tot 22.00 uur organiseert Brenda weer een gezellig feest in cafe-restaurant NOLA (Mariaplaats 11, 3511 LJ in Utrecht). Een nieuwe sfeervolle locatie, vlak bij het station. Wij gaan weer gezellig samen natuurlijk! We verzamelen om 16 uur bij de ingang om zo samen naar binnen te gaan. Eten kunnen we op dezelfde locatie en je kaartje koop je van te voren online voor €10,61 via: http://www.twinparties.nl/TwinParties/Tickets.htmlAanmelden via: Lies Peters: pink.activities@gmail.com.  


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden