Poink online huiskamercafé thema ''verandering''

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 23 januari 2023
Tijd: 19.45-22.00
Type: Overige
Website: https://poink.info/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Een avond over verandering en hoe jij daarin staat. Praat, deel en luister mee in het
Poink Huiskamercafé!

Meld je hier aan: https://bit.ly/ONLINEHuiskamercafePoink
Kosten: € 2,50

Wat is het Poink Huiskamercafé?
Het Huiskamercafé is een ontmoetingsplek voor vrouwen-die-van-vrouwen-houden (LBTQ+), een laagdrempelige manier om kennis te maken met elkaar. Tijdens een Huiskamercafé gaan we met elkaar in gesprek rondom een bepaald thema, vanuit wederzijds respect en nieuwsgierigheid. Het thema dit keer is ‘Verandering’.

Thema Verandering
Alles verandert voortdurend. Hoe ga jij om met verandering? Wat betekent verandering voor je? En wat als je zelf aan het roer gaat staan? Immers: als je de manier waarop je naar de dingen kijkt verandert, veranderen de dingen. Zijn er dingen die je anders wilt in
je leven? Hoop je op verandering?

Kortom: Een avond over verandering en hoe jij daarin staat. Delen met andere vrouwen- die-van-vrouwen-houden. Gewoon omdat het kan en omdat het zo waardevol kan zijn om juist dit soort onderwerpen met elkaar te delen.

Dit online Huiskamercafé wordt georganiseerd door Lisa en Lenny.
Ben je erbij?
Wil je er bij zijn op 23 januari? Meld je dan aan voor het Online Huiskamercafé door dit formulier in te vullen: https://bit.ly/ONLINEHuiskamercafePoink. Jouw aanmelding is definitief zodra we jouw betaling hebben ontvangen.

Heb je nog een vraag? Stuur dan een e-mail naar borrelpoink@gmail.com
Tot dan! Groetjes, Lisa en Lenny

Poink: voor vrouwen die van vrouwen houden. Ontmoeting en verbinding.
https://poink.info/

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden