Roze Rietvinck Pubquiz

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 10 januari 2023
Tijd: 14:00-16:00
Type: Cafe & Party
Website: https://oudrozeagenda.amsterdam/januari/

Locatie:

Naam: Roze Rietvinck
Straat: Vinkenstraat 185
Postcode: 1013 JR
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

We gaan op deze middag onze LHBTI-kennis testen. Hoeveel weet u van de Amsterdamse LHBTI-geschiedenis? Wat weet u van de LHBTI-onderwerpen in het buitenland van de vorige eeuw? Welke BN’er van de vorige eeuw uit de LHBTI-gemeenschap die geboren is in Heiloo kent u?


Heb jij zin om aanwezig te zijn, meld je dan aan-, maar eventueel ook af bij gastheer Wawan Kawulusan. oudroze@amstelring.nl ovv: Roze Rietvinck Quiz. Bijdrage: € 3,00 per keer voor koffie/thee contant/pin te voldoen. DE RIETVINCK


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden