Lunch en bezoek Schoenenmuseum

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 18 februari 2023
Tijd: 13:00
Type: Overige
Website: https://www.facebook.com/events/717506346639013/

Locatie:

Naam: Schoenenkwartier
Straat: Raadhuisplein 1
Postcode: 5141 KG
Plaats: Waalwijk
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Ben jij ook zo gek van schoenen en wil je daar alles over weten en zien? Dat komt dan mooi uit, want we gaan deze middag een bezoek brengen aan het Schoenenkwartier. Dit museum is sinds juni 2022 gevestigd in het voormalig stadhuis van Waalwijk. De entreeprijs is Euro 12,50 p.p. Met een Museumkaart is de toegang gratis. Van tevoren reserveren is niet nodig. Kijk voor meer informatie op de website www.schoenenkwartier.nl.

Voorafgaand het bezoek gaan we eerst genieten van een heerlijke lunch vlakbij het museum. Wil je gezellig mee? Stuur dan een mail naar paacmvansteen@gmail.com.

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden