Lunch en bezoek Schoenenmuseum

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 18 februari 2023
Tijd: 13:00
Type: Overige
Website: https://www.facebook.com/events/717506346639013/

Locatie:

Naam: Schoenenkwartier
Straat: Raadhuisplein 1
Postcode: 5141 KG
Plaats: Waalwijk
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Ben jij ook zo gek van schoenen en wil je daar alles over weten en zien? Dat komt dan mooi uit, want we gaan deze middag een bezoek brengen aan het Schoenenkwartier. Dit museum is sinds juni 2022 gevestigd in het voormalig stadhuis van Waalwijk. De entreeprijs is Euro 12,50 p.p. Met een Museumkaart is de toegang gratis. Van tevoren reserveren is niet nodig. Kijk voor meer informatie op de website www.schoenenkwartier.nl.

Voorafgaand het bezoek gaan we eerst genieten van een heerlijke lunch vlakbij het museum. Wil je gezellig mee? Stuur dan een mail naar paacmvansteen@gmail.com.

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden