Samen naar de Pleejbeksjoow Keulse Kar

Algemene informatie:

Geplaatst door: Klaar78
Datum: 17 februari 2023
Tijd: 19:30
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/dekeulsekar/

Locatie:

Naam: Keulse Kar
Straat: Hinthamerstraat 101
Plaats: Hinthamerstraat 101, 's-Hertogenbosch
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Meej Carnavalsvrijdag organiseert de Keulse Kar de jaarlijkse meest hilarische Pleejbeksjoow veur iedereen! Zullen we die pleejbekkers samen goan anmoedigen? Hedde wel de moves & looks maor niet de vocals? Geen probleem! De beste performance mâkt kans op een mega gave prijs! Wat valt er te winnen? Nou das nie mis nie. Een wanstaltig lelijke beker en veul consumptiemunten vûr de carnaval. Meld oew snel aon via Facebook, aan de bar of dûr èfkes te bellen naor 073-6136129 en nim oew êige muziekske mit. Voor degenen die niet gaan playbacken, we gaan natuurlijk wel gezellig samen dansen vanaf 19:30 uur!


Aanmelden via: Lies Peters: pink.activities@gmail.com


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden