Roze Regenboogcafé Hoofddorp

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 8 februari 2023
Tijd: 17:00-00:00
Type: Cafe & Party
Website: https://coc-kennemerland.nl/roze-regenboog-cafe/

Locatie:

Naam: Roze Regenboog Café Hoofddorp
Straat: Raadhuisplein 5
Postcode: 2132 TZ
Plaats: Hoofddorp
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Elke tweede woensdag van de maand vanaf 17:00 uur ben je welkom in het Roze Regenboog Café in Hoofddorp! Kom langs voor een gezellige borrel, leuke programmering en een lekkere maaltijd.


Roze Regenboog Café


Roze Regenboog Café is dé ontmoetingsplek voor LHBTIQ+ ouderen waar wordt gelachen, gesproken, gegeten en gedronken. Elke maand is er leuke en interessante programmering.


Goede muziek, een leuke proeverij, interessante sprekers, mooie expositie, lekker eten en een heuse ‘roze pub quiz’, alles is mogelijk. Kom gezellig een kijkje nemen, iedereen is welkom!


Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door Het Cultuurgebouw, Amstelring Dagbesteding, Cordaan, Gemeente Haarlemmermeer en een team van vrijwilligers. Heb je interesse om mee te helpen of heb je vragen, neem dan gerust contact op via: info@hetcultuurgebouw.nl


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden