Wandelen in Limburg

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 12 februari 2023
Tijd: 11:00-15:00
Type: Sport
Website: https://devlam.eu/

Locatie:

Naam: Parkeerplaats restaurant 't Vöske
Straat: Grote Straat 8
Postcode: 6325 EC
Plaats: Berg en Terblijt
Provincie: Limburg
Land: Nederland

Omschrijving:

Al ruim 20 jaar wandelen wij met een steeds groter wordende groep vrouwen iedere 2e zondag van de maand ca.10 km door het Limburgse landschap. Daarnaast organiseren de leden ook allerlei andere activiteiten. Wij komen uit heel Limburg en soms van iets verder weg. De activiteiten vinden vooral plaats in Zuid-Limburg, maar soms ook wat meer naar het noorden, oosten, zuiden of westen. Er lopen vrouwen mee van alle leeftijden. Iedereen is welkom. Je kunt altijd een keer vrijblijvend mee wandelen of meedoen bij een activiteit. De wandeling op de 2e zondag van de maand gaat overigens altijd door (tenzij het te gevaarlijk is door weersomstandigheden).


Bevalt het, dan kun je lid worden voor € 5,- per jaar, per vrouw. Je ontvangt dan 6x per jaar ons clubblad “Het Vlammetje” en een ledenlijst. Verder word je tussentijds op de hoogte gehouden van onze activiteiten en andere wetenswaardigheden en kun je deelnemen aan onze besloten vriendenpagina op Facebook.


Hoe groter de groep wordt, hoe meer verschillende soorten activiteiten we ondernemen. Zo zijn er ook geregeld lange stevige wandelingen met een hoog looptempo van een kilometer of 18 en ook rustige korte wandelingen deze vinden dan plaats op de 4e of laatste zondag van de maand.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden