Queer Lens: The Half of It

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 18 februari 2023
Tijd: 19:00-22:00
Type: Film
Website: https://www.facebook.com/events/1232432834341962/

Locatie:

Naam: The Hang Out 070
Plaats: Den Haag
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Critical Lens is nu Queer Lens! Elke maand tonen we een op queer en POC gericht cinematisch juweeltje! Februari staat in het teken van de liefde, vanwege Valentijnsdag en nog beter; Onze speed dating even Queer Love & More is terug, dus vanzelfsprekend heeft de Queer Lens crew een geweldig liefdesverhaal voor je uitgekozen!


The Half of It (2020) is een hartverwarmende and prachtig geschreven coming of age verhaal. Dochter van een Chinese immigrant, het buitenbeentje Ellie verdiend een extra centje door haar klasgenoten hun verslagen te schrijven. Dan komt Paul met een vreemd aanbod, want hij kan Ellie’s hulp gebruiken bij het schrijven van een liefdesbrief aan Aster. Het is de start van een ontdekkingsreis waar we ons allemaal in kunnen inleven. Onverwachte vriendschappen en verwarrende gevoelens spelen een rol, terwijl de personages hun plek in de wereld proberen te vinden.


ZAT. 18 FEB.


19:00 - Deuren open, warm op, lekker zitten


19:30 - Deuren dicht, licht uit, Queer Lens & Chill


Breng je favo snacks! Wij zorgen voor de basis; Drinken, snacks, warme dekens en chille vibes.


Om je aan te melden voor Queer Lens: The Half of It en onze safer space richtlijnen te lezen ga je naar onze website. Je ontvangt een bevestigingsmail in de week van het event, met daarin alle details.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Gender Queer

Verbannen boek: De graphic novel beschrijft Maia Kobabe's verwarrende ontdekkingstocht naar hun genderidentiteit. Hoe kom je erachter wie je bent als geen enkel label exact past?

Lees verder

Horoscoop april 2023

Vertrouw op feiten en je eigen instinct. Laat je niet teveel wijsmaken door anderen. Verwacht tijdens de zonsverduistering in Ram een nieuwe start. Misschien wel met haar. Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Wormmaan

'Een mens is een vat vol tegenstrijdigheden.' Mariken Heitman ontving de Libris Literatuur Prijs voor haar tweede boek: Wormmaan. 'De wereld is in de war, niet Elke, mijn alter ego.' Wij spraken haar.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden