'Ik ben alles' in Queer Villa

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 19 maart 2023
Tijd: 14:30-16:30
Type: Debat
Website: https://www.savannahbay.nl/19-maart-ik-ben-alles-in-queer-villa/

Locatie:

Naam: Villa Concordia
Straat: Concordiastraat 67A
Postcode: 3551 EM
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Als afsluiting van de Boekenweek brengen wij jou: Queer Villa Utrecht, een samenwerking van Queer Film Festival Utrecht, Villa Concordia en Savannah Bay.


Queer Villa is een toegankelijk cultureel podium vol queerness. Op 19 maart kun je in Villa Concordia genieten van film, literatuur en theater. De 88steBoekenweek viert de pluriformiteit van onze identiteit met het thema: ‘Ik ben alles’. Op deze middag verkennen we de rekbaarheid van onze eigen identiteit. Het programma is een combinatie van het werk van en in gesprek met filmmaker Tonnie Heijdra (winnaar van de 10 minute film challenge van het Queer Film Festival Utrecht 2022), schrijver Alejandra Ortiz en theatermaker Caro Ilias de Feijter. De middag wordt gehost door Shanity Alvares.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden