Damn Fucking Horny voorleesavond

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 15 maart 2023
Tijd: 19:00-22:00
Type: Overige
Website: https://www.volkshotel.nl/agenda/doka/book-week-damn-fucking-horny-reading-by-damn-honey/

Locatie:

Naam: Volkshotel
Straat: Wibautstraat 150
Postcode: 1091 GR
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

DAMN, HONEY is een laagdrempelig feministisch platform, opgericht door founding mothers Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen.


Samen stelden ze twee van de meest sexy boeken van het moment samen: ‘Damn Horny’ en ‘Fucking Horny’. Een diverse verzameling verhalen over seksualiteit en queerness, die zich verre houdt van de cis-mannelijke blik. Tijdens deze lezing zullen verschillende auteurs die een bijdrage hebben geleverd aan de boeken een van hun verhalen voorlezen.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Vrijheid of geestelijk afsterven

Ingrid Kluvers schreef een roman over de coming out van een lesbische vrouw in de jaren 1980. De worstelingen van hoofdpersonage Hans zijn deels autobiografisch en voor iedereen herkenbaar.

Lees verder

Onthulling van Laxmi Manuela

'Het voelt voor mij ontzettend goed om tijdens Rotterdam Pride 2023 mijn persoonlijke verhaal te delen en zo anderen, die twijfelen over hun geaardheid, te inspireren!'

Lees verder

Liefde wint in België

Alice on the Roof bracht een hartverwarmend nummer uit om een historische mijlpaal te vieren: de 20e verjaardag van het huwelijk voor mensen van hetzelfde geslacht in België.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden