GIRLFRIENDS AND GIRLFRIENDS - Roze Filmdagen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 27 maart 2023
Tijd: 19:15-21:30
Type: Film
Website: https://rozefilmdagen.nl/en/2023/girlfriends-and-girlfriends

Locatie:

Naam: Het Ketelhuis
Straat: Pazzanistraat 4
Postcode: 1014 DB
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Ze zijn 30, maar leven alsof ze 20 zijn, ook al zijn ze te oud om jonge beloften te worden. Ze zijn verliefd op de liefde, maar maken elkaar kapot terwijl ze ernaar zoeken, zwervend van ex-vriendin naar ex-vriendin, van relatie naar relatie.


Met pop en autofictie als achtergrond en het optreden van een beroemde zangeres waarvan we nooit zeker weten of ze echt is, zullen we een wedstrijd bekijken die begint wanneer Zaida terugkeert naar de stad na een breuk.


Over de Roze Filmdagen


De Roze Filmdagen is een elfdaags filmfestival waarop films, korte films en documentaires met een LGBTQ-gerelateerd thema worden vertoond. Het festival vindt sinds 1996 jaarlijks in maart plaats in Het Ketelhuis op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam en wordt georganiseerd door de Stichting Pink Media. 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

X en O in bevolkingscijfers

Statistiek: Waar zijn de intersekse personen en de mensen die zich niet uitsluitend als man of vrouw identificeren? Oproep voor meer aandacht op papier voor mensen die niet passen binnen M of V.

Lees verder

Queer Migrations

Fotograaf Zanyar Aziz portretteerde verschillende LHBTIQ+ mensen in Den Haag om hun verhalen te laten zien en hen een stem te geven. De expositie is te zien vanaf 2 maart in Atrium Stadhuis Den Haag.

Lees verder

De Queer Boekenkast

Je kunt in de meeste boekhandels wel queer boeken vinden, maar wist je dat er in Alkmaar een 100% queer boekhandel is? We gingen langs en spraken oprichter Thomas!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden