GIRLFRIENDS AND GIRLFRIENDS - Roze Filmdagen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 27 maart 2023
Tijd: 19:15-21:30
Type: Film
Website: https://rozefilmdagen.nl/en/2023/girlfriends-and-girlfriends

Locatie:

Naam: Het Ketelhuis
Straat: Pazzanistraat 4
Postcode: 1014 DB
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Ze zijn 30, maar leven alsof ze 20 zijn, ook al zijn ze te oud om jonge beloften te worden. Ze zijn verliefd op de liefde, maar maken elkaar kapot terwijl ze ernaar zoeken, zwervend van ex-vriendin naar ex-vriendin, van relatie naar relatie.


Met pop en autofictie als achtergrond en het optreden van een beroemde zangeres waarvan we nooit zeker weten of ze echt is, zullen we een wedstrijd bekijken die begint wanneer Zaida terugkeert naar de stad na een breuk.


Over de Roze Filmdagen


De Roze Filmdagen is een elfdaags filmfestival waarop films, korte films en documentaires met een LGBTQ-gerelateerd thema worden vertoond. Het festival vindt sinds 1996 jaarlijks in maart plaats in Het Ketelhuis op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam en wordt georganiseerd door de Stichting Pink Media. 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden