GIRLFRIENDS AND GIRLFRIENDS - Roze Filmdagen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 27 maart 2023
Tijd: 19:15-21:30
Type: Film
Website: https://rozefilmdagen.nl/en/2023/girlfriends-and-girlfriends

Locatie:

Naam: Het Ketelhuis
Straat: Pazzanistraat 4
Postcode: 1014 DB
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Ze zijn 30, maar leven alsof ze 20 zijn, ook al zijn ze te oud om jonge beloften te worden. Ze zijn verliefd op de liefde, maar maken elkaar kapot terwijl ze ernaar zoeken, zwervend van ex-vriendin naar ex-vriendin, van relatie naar relatie.


Met pop en autofictie als achtergrond en het optreden van een beroemde zangeres waarvan we nooit zeker weten of ze echt is, zullen we een wedstrijd bekijken die begint wanneer Zaida terugkeert naar de stad na een breuk.


Over de Roze Filmdagen


De Roze Filmdagen is een elfdaags filmfestival waarop films, korte films en documentaires met een LGBTQ-gerelateerd thema worden vertoond. Het festival vindt sinds 1996 jaarlijks in maart plaats in Het Ketelhuis op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam en wordt georganiseerd door de Stichting Pink Media. 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Ex over de vloer

Mijn nieuwe vriendin beschouwt haar ex als goede vriendin, en ze is de tweede mama van de kinderen. Ze moet altijd welkom zijn, vindt ze. Het zint me niet. Wat zou jij doen?

Lees verder

Goeie bestemming

'Die doos gaat eruit. We gaan van dit hele drama een museumstuk maken.' Willy had het helemaal uitgedacht. 'Kijk, hier gaan we morgen heen, je mag mee als je wilt.' - Fran & The City

Lees verder

Vrouw uit de kast

Stella Heman nam het platform over: 'Ik help heel graag mensen die met zichzelf in de knoop zitten en hun geaardheid willen onderzoeken, of die steun nodig hebben bij het uit de kast komen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden