Regenboogsteden Kennisatelier: Non-binaire personen  en genderinclusief beleid

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 11 mei 2023
Tijd: 15:00-16:30
Type: Debat
Website: https://www.movisie.nl/agenda/regenboogsteden-kennisatelier-non-binaire-personen-genderinclusief-beleid

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Regenboogsteden Kennisatelier: Non-binaire personen  en genderinclusief beleid


In deze kennissessie Regenboogbeleid praten we je bij over non-binaire personen en genderinclusief beleid. Wat is non-binair eigenlijk, waarom is het belangrijk om aandacht voor non-binaire personen te hebben, en wat kun je als gemeente of andere organisatie doen om genderinclusiever te werken? We delen tips uit de nieuwe handreiking ’10 vragen over non-binaire personen’ en gaan in op de ervaringen van een ervaringsdeskundige.  


Movisie organiseert een nieuwe reeks Regenboogsteden Online Kennisateliers: leerzame en inspirerende online sessies over een lhbti+ gerelateerd onderwerp. Dit Kennisatelier is er één in een reeks van drie Kennisateliers die je komende maanden kan bijwonen. Alle Online Kennisateliers starten stipt om 15.00 uur, vanaf 14.45 uur is er een digitale inloop. Rond 16.30 uur zullen ze worden afgesloten. Deelname is gratis en er zal gebruikt worden gemaakt van Zoom.  


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden