Rainbow Friends & Family Support Group Westland

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 3 mei 2023
Tijd: 19:30-21:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/COCHaaglanden/

Locatie:

Naam: Bibliotheek Westland
Straat: Sint Martinusstraat 67
Postcode: 2671 GK
Plaats: Naaldwijk
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Er is een plek voor LHBTIQ+’ers in het Westland, waar zij kunnen chillen en hun hart kunnen luchten. Dit is bij de maandelijkse Rainbow Support groep.


Ben je queer, heb je hiermee iets uit te zoeken of wil je andere LHBTIQ’ers uit de buurt ontmoeten, dan kan dat daar. Je kunt een vriend(in) of familielid meenemen, als je wilt. De Rainbow Friends & Family Support Group Westland, zoals de naam van het initiatief voluit luidt, is er namelijk voor iedereen die regenboog mensen een warm hart toedraagt: familie, vrienden, docenten, (sport)verenigingen, werkgevers. Het is een groep voor, van en met elkaar. Herkenning, steun, contact en respect staan centraal en iedereen is welkom.


De datums, waarop de Rainbow Support groep dit voorjaar is, zijn: 1 maart, 5 april, 3 mei en 7 juni. Het is telkens op de eerste woensdag van de maand van 19.30 tot 21.00 uur in de Bibliotheek Westland, Sint Martinusstraat 67, Naaldwijk. De bieb is op die avonden normaal gesloten, maar voor dit inloopspreekuur wel bereikbaar. Kom gerust langs. Het is gratis en gezellig.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden