Swolsch Bi+ Café

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 15 juli 2023
Tijd: 13:00-17:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/coczwolle/

Locatie:

Naam: De Nieuwe Keuken
Straat: Assendorperplein 9
Postcode: 8012 TW
Plaats: Zwolle
Provincie: Overijssel
Land: Nederland

Omschrijving:

Bi, pan, queer, flex en fluïde mensen, en mensen zonder label mogen er zijn!


Of je nu zelf bi+ bent, of iemand in je naaste omgeving kent die bi+ is, iedereen heeft baat bij een bi+ inclusieve samenleving. Met een bi+ inclusieve samenleving bedoelen we een samenleving die mensen met bi+ gevoelens en ervaringen zo min mogelijk in de weg zit. Kennis vergroten en zichtbaarheid in de samenleving zijn hier de speerpunten.


Maandelijkse meetup op de 3e zaterdag van de maand. Voor bi+, pan, non-binaire en fluïde mensen en hun omgeving. Haal een drankje aan de bar en ontmoet gelijkgestemden.


Je vindt ons in café-restaurant De Nieuwe Keuken, aan het Assendorperplein 9. Herken je ons niet meteen, dan weten ze bij de bar altijd wel waar wij zitten.


’t Swolsch Bicafé is onderdeel van COC Zwolle.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Prides 2024

Waar vier jij Pride dit jaar? Vanaf mei tot en met september zijn er Prides door het hele land. We maakten een overzicht. Laten we samen de liefde vieren en onze community laten stralen!

Lees verder

TranScreen ReWind

Van vrijdag 10 mei tot en met zondag 12 mei 2024 viert TranScreen hun 15e verjaardag met een ReWind editie compleet met de beste en meest boeiende films uit hun archief, workshops, een expo en een feest.

Lees verder

Rollercoaster nummer 2

We zaten in de wachtstand. Zenuwslopend. Onze stemming ging op en neer: de ene keer zeker wetend dat het goed ging, de andere keer in zak en as, omdat het niet goed voelde.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden