Club T

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 19 augustus 2023
Tijd: 14:00-17:00
Type: Cafe & Party
Website: https://coczwolle.nl/ontmoeting/club-t

Locatie:

Naam: Stichting focus
Straat: Zerboltstraat 63
Postcode: 8022 RW
Plaats: Zwolle
Provincie: Overijssel
Land: Nederland

Omschrijving:

Dé ontmoetingsplek voor transgenders in de regio Zwolle


Club-T is voor transmannen en transvrouwen. Maar ook voor crossdressers, genderqueers en voor mensen die nog zoekende zijn naar hun genderidentiteit. Kortom, voor iedereen die zich om welke reden dan ook verbonden voelt met de transgendergemeenschap.


Waarom Club-T?


In samenwerking met COC Zwolle maakt deze groep zich sterk voor sociale acceptatie, zichtbaarheid en gelijke behandeling van transgenders in onze samenleving.


Veilige omgeving


Onze middagen hebben, naast een ontspannen karakter, ook een informa¬tief karakter. Het is een veilige omgeving om jezelf te kunnen zijn en anderen te ontmoeten. Ook is er een ruimte om je om te kleden en/of op te maken, zodat je in alle rust onze bijeenkomst kan bezoeken en niet met stress de weg op hoeft te gaan.


Een keer per maand is er op de 3e zaterdagmiddag besloten Club-T bijeenkomst van 14:00 tot 18:00 uur. Je bent van harte welkom bij Stichting Focus.


Vrienden en familie welkom


Ook bestaat de mogelijkheid om iemand mee te nemen van je vrienden of familie. Wij kunnen ons voorstellen dat ook zij met vragen zitten of gewoon met jou een gezellige middag willen beleven.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Pride Photo 2024

'De tentoonstelling van dit jaar is een visuele liefdesbrief aan de veerkracht van queer mensen.' Vanaf 24 mei te zien in Utrecht en daarna, tot begin 2025, door het hele land.

Lees verder

Mooie zomer met KinePride

Elke laatste zondagochtend van de maand zal er in samenwerking met distributeur Cinemien een LHBTQIA+ film vertoond worden in Kinepolis Breda, Enschede, Groningen en Jaarbeurs Utrecht.

Lees verder

Niemand wordt vergeten

'Gelijkheid, vrijheid en rechtvaardigheid voor iedereen.' Eurocommissaris Helena Dalli (Gelijkheid) was bij het IDAHOT+ Forum 2024 in Den Haag. Daar riep zij op tot meer gelijkheid voor lhbtiq'ers in Europa.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden