Samen naar Roze Maandag Tilburg

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 24 juli 2023
Tijd: 12:00
Type: Festival
Website: https://www.rozemaandag.nl/

Locatie:

Naam: Tilburg centrum
Plaats: Tilburg
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Vanaf 12:00 uur start het Roze festijn weer als opening van de Tilburgse
kermis. Meer info: https://www.rozemaandag.nl/. Wij gaan uiteraard weer samen! Laat het ons weten als je ook mee wilt en dan kun je gezellig bij ons aansluiten. Een deel van ons gaat naar Café De Wijn (Stadhuisstraat), waar de DJ staat, een ander gedeelte gaat naar o.a. de nostalgische kermis. Geef je whats-app nummer door bij het aanmelden, zodat we je kunnen toevoegen aan de tijdelijke groeps-app. Hiermee weten we zeker dat we elkaar zullen vinden in de drukte.


Aanmelden via: Glenda Brekelmans: Glenda.Canyon@gmail.com


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

TranScreen ReWind

Van vrijdag 10 mei tot en met zondag 12 mei 2024 viert TranScreen hun 15e verjaardag met een ReWind editie compleet met de beste en meest boeiende films uit hun archief, workshops, een expo en een feest.

Lees verder

Rollercoaster nummer 2

We zaten in de wachtstand. Zenuwslopend. Onze stemming ging op en neer: de ene keer zeker wetend dat het goed ging, de andere keer in zak en as, omdat het niet goed voelde.

Lees verder

Vers leesvoer

'Dat ene boek dat je leven veranderde…' Zij/haar is een verzameling essays over lesbische romans. Ook lees je het debuut van Lara Billie Rense en schreef Nadine Swagerman een nieuw YA- boek.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden