Polyborrel Nijmegen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 11 augustus 2023
Tijd: 20:00-23:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/835196551566130/

Locatie:

Naam: Roze Huis Nijmegen
Straat: Sint Anthoniusplaats 1
Postcode: 6511 TR
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

De polyborrel is voor iedereen die consensuele non-monogamie een plek in hun leven geeft of daar (zijdelings) benieuwd naar is. Ook als je nog helemaal geen ervaring hebt met polyamorie ben je uiteraard meer dan welkom!


Bij binnenkomst wordt je altijd welkom geheten, meestal kunnen we je ook al snel introduceren aan andere mensen op de borrel. Heb je vooraf vragen of zou je vooraf graag eerst even iemand willen spreken voor je komt? Dat kan! Stuur een van ons dan even een Facebook-berichtje of een mailtje naar polyborrelnijmegen@gmail.com. Dit evenement is gratis te bezoeken, maar het is mogelijk om een kleine donatie te doen om te kosten te dekken.


De locatie van de polyborrel is in het Roze Huis in Nijmegen. Deze locatie heeft ook een rolstoelingang.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Pride Photo 2024

'De tentoonstelling van dit jaar is een visuele liefdesbrief aan de veerkracht van queer mensen.' Vanaf 24 mei te zien in Utrecht en daarna, tot begin 2025, door het hele land.

Lees verder

Mooie zomer met KinePride

Elke laatste zondagochtend van de maand zal er in samenwerking met distributeur Cinemien een LHBTQIA+ film vertoond worden in Kinepolis Breda, Enschede, Groningen en Jaarbeurs Utrecht.

Lees verder

Niemand wordt vergeten

'Gelijkheid, vrijheid en rechtvaardigheid voor iedereen.' Eurocommissaris Helena Dalli (Gelijkheid) was bij het IDAHOT+ Forum 2024 in Den Haag. Daar riep zij op tot meer gelijkheid voor lhbtiq'ers in Europa.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden