Swingen op foute muziek

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 16 december 2023
Tijd: 20:30
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/groups/635346267765211/

Locatie:

Naam: Fletcher Hotel-restaurant Teugel Uden-Veghel
Straat: Bedafseweg 22
Postcode: 5406 TM
Plaats: Uden
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Q-Music the party - 4 uur is fout, fouter, foutst. Maar zo lekkerrr!! 4 uur lang flink over de top met hits die net zo vast in je geheugen staan als in de hitlijst van Qmusic's Foute Uur. De dj's trekken je onweerstaanbaar mee in een warm bad vol guilty pleasures. En jij geniet je stiekem helemaal suf in je met veren uitgedoste glitterjurk, je roze rokkostuum of je...nou ja, dat vul je zelf vast wel lekker fout in.


Meer informatie


We verzamelen om 20.30 uur en we feesten tot 01.00 uur. Het thema is Over de top. Je kunt je kaarten bestellen via https://www.fletcherevents.nl/event/qmusic-the-party/qmusic-the-party-in-uden/  


Laat weten of je gezellig meegaat door een mail te sturen naar oppadmetpieta@gmail.com.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

De juiste balans

In zo'n 95 procent van de gevallen gaan we ervoor en blijven we elkaars handen vasthouden. En heel, heel af en toe laten we toch maar los en kiezen we voor veiligheid.

Lees verder

Angst en censuur in Hongarije

Amnesty International concludeert dat de propagandawet een grote impact heeft: het beperkt de vrijheid van meningsuiting, leidt tot zelfcensuur en zorgt voor meer discriminatie.

Lees verder

Feelgood met een boodschap

Olga Ponjee schreef de erotische queerserie Oneindig, over mensen die kracht leren vinden in juist datgene wat ze anders maakt. 'Maatschappelijke vraagstukken combineer ik graag met fantasie.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden