Workshop Bossche Bollen maken

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 17 februari 2024
Tijd: 14:00
Type: Workshop
Website: https://www.facebook.com/events/1027583284967263

Locatie:

Naam: Bakkerij Royal
Straat: Visstraat 44
Postcode: 5211 DN
Plaats: 's Hertogenbosch
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

We gaan in circa 1,5 uur de échte Bossche bollen maken. Je gaat zelf aan de slag met het smelten van de chocolade en het kloppen van de slagroom. De soezen zijn al voor je gemaakt i.v.m. het tijdsbestek, maar je mag ze natuurlijk wel zelf vullen én proeven! Naast de techniek leer je ook meer over de historie en het ontstaan van de échte Bossche bol. Na afloop kun je de lekkerste Bossche bollen, die je zelf hebt gemaakt, meenemen. Uiteraard ontvang je naderhand het recept als huiswerk, om thuis nog eens te oefenen. Kosten zijn Euro 19,00. Er kunnen maximaal 10 personen mee, dus meldt jezelf snel aan via oppadmetpieta@gmail.com als je mee wilt!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Prides 2024

Waar vier jij Pride dit jaar? Vanaf mei tot en met september zijn er Prides door het hele land. We maakten een overzicht. Laten we samen de liefde vieren en onze community laten stralen!

Lees verder

TranScreen ReWind

Van vrijdag 10 mei tot en met zondag 12 mei 2024 viert TranScreen hun 15e verjaardag met een ReWind editie compleet met de beste en meest boeiende films uit hun archief, workshops, een expo en een feest.

Lees verder

Rollercoaster nummer 2

We zaten in de wachtstand. Zenuwslopend. Onze stemming ging op en neer: de ene keer zeker wetend dat het goed ging, de andere keer in zak en as, omdat het niet goed voelde.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden