Workshop Bossche Bollen maken

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 17 februari 2024
Tijd: 14:00
Type: Workshop
Website: https://www.facebook.com/events/1027583284967263

Locatie:

Naam: Bakkerij Royal
Straat: Visstraat 44
Postcode: 5211 DN
Plaats: 's Hertogenbosch
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

We gaan in circa 1,5 uur de échte Bossche bollen maken. Je gaat zelf aan de slag met het smelten van de chocolade en het kloppen van de slagroom. De soezen zijn al voor je gemaakt i.v.m. het tijdsbestek, maar je mag ze natuurlijk wel zelf vullen én proeven! Naast de techniek leer je ook meer over de historie en het ontstaan van de échte Bossche bol. Na afloop kun je de lekkerste Bossche bollen, die je zelf hebt gemaakt, meenemen. Uiteraard ontvang je naderhand het recept als huiswerk, om thuis nog eens te oefenen. Kosten zijn Euro 19,00. Er kunnen maximaal 10 personen mee, dus meldt jezelf snel aan via oppadmetpieta@gmail.com als je mee wilt!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Girls Who Love Girls

Ontmoeten en verbinden tijdens het Janey Vrouwenfestival Amsterdam, een groots evenement gericht op het vieren van de kracht, diversiteit en solidariteit van vrouwen die van vrouwen houden.

Lees verder

Horoscoop maart 2024

'Laat die pijnlijke ervaringen met je ex-vriendin los en maak ruimte voor nieuwe, positieve relaties.' - Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

Lees verder

Save Café Saarein

'We hebben de grenzeloze ambitie Saarein voort te zetten, met de nadruk op inclusiviteit, diversiteit en veel nieuwe energie. Het is cultureel erfgoed. We willen dit levenswerk koesteren.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden