Rainbow Friends & Family Support Group Westland

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 3 januari 2024
Tijd: 19:30-21:00
Type: Overige
Website: https://cochaaglanden.nl/sociaal/rffsw/

Locatie:

Naam: Bibliotheek Westland
Straat: Sint Martinusstraat 67
Postcode: 2671 GK
Plaats: Naaldwijk
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

De Rainbow Friends & Family Support Group Westland is er voor iedereen die de regenboogjeugd in het Westland een warm hart toedraagt: familie, vrienden, docenten, (sport) verenigingen, werkgevers. Iedereen die in het dagelijks leven te maken heeft met regenboogjeugd en hier vragen over, of zorgen om heeft, tips zoekt òf deze heeft kan bij de Rainbow Friends and Family Support Group Westland terecht. Een respectvolle groep voor, van en met elkaar. Heb je vragen, advies of ondersteuning nodig of wil je gewoon je verhaal kwijt? Kom naar het inloopspreekuur iedere 1e woensdagavond van de maand in Bibliotheek Naaldwijk.


Je kunt elke eerste woensdag van de maand bij ons terecht in de bibliotheek Naaldwijk van 19.30 tot 21.00 uur. Bellen of whatsappen kan ook via nr: 06- 25508776 of mailen naar: rainbowsupportwestland@cochaaglanden.nl


De bieb is eigenlijk gesloten, maar voor het inloopspreekuur wel bereikbaar! Herkenning, steun, contact en respect staan centraal en iedereen is welkom.


Het inloopspreekuur is in samenwerking met COC Haaglanden.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Pride Photo 2024

'De tentoonstelling van dit jaar is een visuele liefdesbrief aan de veerkracht van queer mensen.' Vanaf 24 mei te zien in Utrecht en daarna, tot begin 2025, door het hele land.

Lees verder

Mooie zomer met KinePride

Elke laatste zondagochtend van de maand zal er in samenwerking met distributeur Cinemien een LHBTQIA+ film vertoond worden in Kinepolis Breda, Enschede, Groningen en Jaarbeurs Utrecht.

Lees verder

Niemand wordt vergeten

'Gelijkheid, vrijheid en rechtvaardigheid voor iedereen.' Eurocommissaris Helena Dalli (Gelijkheid) was bij het IDAHOT+ Forum 2024 in Den Haag. Daar riep zij op tot meer gelijkheid voor lhbtiq'ers in Europa.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden