Toertocht Biesbosch met e-chopper

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 11 mei 2024
Tijd: 14:00
Type: Overige
Website: https://www.facebook.com/events/24638201225824510

Locatie:

Naam: E-Verhuur Versluis
Straat: Kerkeinde 34
Postcode: 4254 LD
Plaats: Sleeuwijk
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Deze middag gaan we met een e-chopper een route van 3 uur rijden door de Biesbosch. Onderweg zijn er voldoende stops voor het doen van een drankje. De kosten zijn Euro 35,55 p.p. (bij meer dan 10 deelneemsters). Je dient te beschikken over een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat. De choppers rijden ca. 25 km/uur.
Wil je gezellig mee; stuur dan een e-mail naar oppadmetpieta@gmail.com. Je krijgt dan meer informatie over het uitje en is na betaling je aanmelding definitief.  (women only)


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Uitgeprocedeerd

Catherine en Aisha verborgen hun geaardheid, maar toen die toch werd ontdekt ontstond er een levensbedreigende situatie. Noodgedwongen lieten ze hun kinderen achter en vluchtten naar Nederland.

Lees verder

Even zweten

Zina had een zware dag op haar werk. 'Telkens als ik dacht: nu zijn we er, kwam hij weer met iets nieuws op de proppen. Dingen waar ik nog nooit van gehoord had! Die ik nog nooit eerder heb gedaan!'

Lees verder

Roze Zaterdag 2024

Vier de vrijheid en acceptatie van de LHBTIQ+ gemeenschap! Groningen kleurt een jaar lang roze: tijdens het Queer Year en de landelijke Pride Roze Zaterdag op 22 juni 2024.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden