The Pride Xpress ft. Wendy Moore + Amor + Theodorus

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 28 januari 2024
Tijd: 19.30
Type: Cafe & Party
Website: https://patronaat.nl/event/the-pride-xpress-28-01-24/

Locatie:

Naam: Patronaat
Straat: Zijlsingel 2
Plaats: Haarlem
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Na een enorm gezellige eerste editie komt The Pride Xpress terug voor een tweede editie! Deze keer met pop-rock singer-songwriter Wendy Moore, alternative R&B en Indie singer-songwriter Amor en DJ Theodorus!


The Pride Xpress zet queer artiesten en hun unieke expressie in de schijnwerpers die inspireren, activeren en verbazen. We nodigen iedereen uit Haarlem en omgeving uit om samen te komen en te genieten van een dynamisch programma vol woordkunst, muziek en dans. Laat je verrassen en voel de energie van onze queer community!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Pride Photo 2024

'De tentoonstelling van dit jaar is een visuele liefdesbrief aan de veerkracht van queer mensen.' Vanaf 24 mei te zien in Utrecht en daarna, tot begin 2025, door het hele land.

Lees verder

Mooie zomer met KinePride

Elke laatste zondagochtend van de maand zal er in samenwerking met distributeur Cinemien een LHBTQIA+ film vertoond worden in Kinepolis Breda, Enschede, Groningen en Jaarbeurs Utrecht.

Lees verder

Niemand wordt vergeten

'Gelijkheid, vrijheid en rechtvaardigheid voor iedereen.' Eurocommissaris Helena Dalli (Gelijkheid) was bij het IDAHOT+ Forum 2024 in Den Haag. Daar riep zij op tot meer gelijkheid voor lhbtiq'ers in Europa.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden