Janey Festival

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 7 september 2024
Tijd: 13:00-23:00
Type: Festival
Website: https://www.facebook.com/girlslovejaney

Locatie:

Naam: Thuishaven
Straat: Contactweg 68
Postcode: 1014 BW
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Op 4 augustus 2017 was de allereerste Janey in ’t Blauwe Theehuis. Het ontplofte. Met 1.200 vrouwen op een heel klein stukje aarde.


Na 7 prachtige jaren dromen we van nog iets veel groters. 


**tromgeroffel**


JANEY FESTIVAL INCOMING!


Op zaterdag 7 september 2024 vindt een geweldig festival voor girls who love girls plaats. Locatie: Thuishaven terrein! Op deze dag vieren we de vrouw. In alle soorten en maten. Geuren en kleuren. LET’S GO!


EN: Zonder jullie geen Janey! Super dankbaar zijn we voor jullie dansjes, jullie lach, jullie liefde! Op zaterdag 7 september komen we met duizenden meiden samen om een geweldige tijd te beleven. Om te dansen. Om te lachen. Om te ontmoeten. Om lief te hebben! En natuurlijk om je ex te ontwijken (haha).


TOT ZATERDAG 7 SEPTEMBER 2024 @ THUISHAVEN TERREIN <3>


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Roze Woensdag 2024

'Stichting Roze Woensdag nodigt iedereen uit om deze dag in het roze te lopen en te feesten, want hiermee toon je solidariteit aan de LHBTIQ+ gemeenschap. We vieren wat we bereikt hebben en staan stil bij wat er nog te doen is op dit vlak.'

Lees verder

Spiegelbeeld

Haar vingers bewogen, haar nagels kropen tergend langzaam omhoog. Kippenvel op het randje van lekker. Er klopte iets niet. Er was een derde hand, in mijn nek... - Fran & The City

Lees verder

IHLIA: Protest2Pride

De foto's van Marian Bakker fungeren als een genuanceerd historisch verslag, een bijdrage aan ons collectieve geheugen en begrip. Ook jij kunt bijdragen aan de expo: upload jouw foto!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden