Samen lunchen en Klootschieten

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 2 maart 2024
Type: Overige
Website: https://www.toonvertier.nl/klootschieten/

Locatie:

Naam: Toon Vertier
Straat: Oude Grintweg 90
Postcode: 5688 MB
Plaats: Oirschot
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Om 12:00 uur gaan wij gezellig lunchen bij Toon Vertier (Oude Grintweg 90, 5688 MB Oirschot). Om 13:30 starten we op dezelfde locatie met klootschieten. We spelen in twee teams van max. 5 personen. De teamleden werpen om de beurt met de kloot (dit is een houten bal van ca. 500 gram). Vanaf de plaats waar de kloot blijft liggen werpt de volgende enz. Het is de bedoeling in zo weinig mogelijk worpen de punten te behalen. Deze activiteit duurt ca. 1,5 uur en kost €4,50 p.p.


 Aanmelden bij: Klaartje Bloks via klaartjebloks@gmail.com  


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Prides 2024

Waar vier jij Pride dit jaar? Vanaf mei tot en met september zijn er Prides door het hele land. We maakten een overzicht. Laten we samen de liefde vieren en onze community laten stralen!

Lees verder

TranScreen ReWind

Van vrijdag 10 mei tot en met zondag 12 mei 2024 viert TranScreen hun 15e verjaardag met een ReWind editie compleet met de beste en meest boeiende films uit hun archief, workshops, een expo en een feest.

Lees verder

Rollercoaster nummer 2

We zaten in de wachtstand. Zenuwslopend. Onze stemming ging op en neer: de ene keer zeker wetend dat het goed ging, de andere keer in zak en as, omdat het niet goed voelde.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden