Pride at the Beach Kick-Off 2024

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 18 maart 2024
Tijd: 19:30-21:00
Type: Overige
Website: https://coc-kennemerland.nl/events/event/pride-at-the-beach-kick-off-2024/

Locatie:

Naam: Amsterdam Beach Hotel
Straat: Badhuisplein 2-4
Postcode: 2042 JB
Plaats: Zandvoort
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Op maandag 18 maart vindt de officiële kick-off plaats van Pride at the Beach 2024. Tijdens deze avond geven wij als organisatie een presentatie over het evenement dat op 28, 29 en 30 juli voor het achtste jaar op rij terugkeert naar Zandvoort. Daarna is er ruimte om in gesprek te gaan met ons en met elkaar. Dit keer vindt de Pride at the Beach kick-off plaats bij het Amsterdam Beach Hotel. Een van de partners van het eerste uur.


Vanaf 19.00 uur zijn de deuren geopend, om 19.30 uur begint de Kick-Off. Na de presentatie is er ruimte om te netwerken en te brainstormen onder het genot van een borrel en een hapje. De verwachte eindtijd is 21.00 uur.


Tijdens de kick-off zullen wij ons programma in grote lijnen voor komende editie bekend maken. Daarnaast presenteren wij onze ambassadeurs. Ook zullen we inzoomen op het thema van dit jaar: TOGETHER, en waarom daar juist nu voor gekozen is.


Netwerkmoment


Iedereen die geïnteresseerd is, is van harte welkom. Wij zien deze avond ook als een netwerkmoment om mee te denken en ideeën uit te wisselen over komende editie van het grootste door Zandvoorters zelf georganiseerde meerdaagse evenement.


Bij Pride at the Beach hechten we veel waarden aan het creeëren van een gemeenschapsgevoel. Wij streven er naar dat het evenement gedragen wordt door mensen binnen én buiten de regenbooggemeenschap. De verbinding met Zandvoort als dorp willen we ook dit keer tot een succes maken. Daarom nodigen we inwoners, ondernemers, organisaties en iedereen die Pride at the Beach een warm hart toe draagt, van harte uit.


Zandvoort vindt Pride at the Beach erg belangrijk. Daarom zal zowel burgemeester David Moolenburgh als wethouder Lars Carree aanwezig zijn.


Aanmelden voor de kick-off bijeenkomst is niet verplicht.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Pride met het hele gezin

'Pride is een prachtig evenement waarop je enerzijds de trots op je bijzondere gezin kan tonen en anderzijds kan voelen dat je niet de enige bent met een andere gezinssamenstelling.' >> Leuke winactie!

Lees verder

Rainbow Map 2024

Nederland staat op de 14e plek. 'Zorgwekkend,' want 'iedereen in Nederland moet veilig en zichtbaar zichzelf kunnen zijn, wat ook je seksuele oriëntatie, geslachtskenmerken, gender identiteit of -expressie is.

Lees verder

Jeanneke Pis gives a sh*it

Çavaria lanceert verkiezingscampagne tijdens prideweek: in Vlaanderen en Brussel kregen belangrijke standbeelden een 'regenboogkakje' om aandacht te vragen voor LGBTI+ rechten en welzijn.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden