Ede Pride 2024

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 24 mei 2024
Tijd: 00:00-23:45
Type: Groot Event
Website: https://www.facebook.com/events/1416020822676872/

Locatie:

Naam: Oude Kerkplein
Straat: Oude Kerkplein
Postcode: 6711 AZ
Plaats: Ede
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Zet het weekend van 24, 25 en 26 mei vast in je agenda. Dan zal Ede opnieuw in het teken staan van de diverse en kleurrijke lhbtiq+-gemeenschap.


Ook dit jaar hebben we genoeg leuks in petto. Het middelpunt van de activiteiten op zaterdag 25 mei zal wederom rondom het Oude Kerkplein in het centrum van Ede zijn.


Net zoals bij de voorgaande edities zullen verschillende lhbtiq+-belangenorganisaties hun kraampjes opzetten op de infomarkt. Daarnaast staan er diverse boeiende thema’s op het programma in de seminartent, kan je genieten van verrassende muzikale optredens en zullen er verschillende kleinschalige activiteiten, zoals street art en workshops, te vinden zijn op en rondom het plein.


Uiteraard kan deze dag niet worden afgesloten zonder bruisende afterparty. Deze vindt plaats bij Astrant Ede aan het Kuiperplein.


Meer informatie over het programma – ook op vrijdag 24 en zondag 26 mei – zal binnenkort bekend worden gemaakt. Wel kunnen we alvast melden dat de succesvolle Pride Walk zal terugkeren in het programma!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Vers leesvoer

'Dat ene boek dat je leven veranderde…' Zij/haar is een verzameling essays over lesbische romans. Ook lees je het debuut van Lara Billie Rense en schreef Nadine Swagerman een nieuw YA- boek.

Lees verder

Horoscoop mei 2024

'De tijd die je nu steekt in het echt leren kennen van die leuke vrouw, voordat je halsoverkop weer ergens induikt, zal je een hoop drama besparen.' Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

L'arche de Noé

Het verhaal over een groep LHBTIQ jongeren die zijn verstoten door hun familie. Ze hebben allemaal het verlangen om te bestaan, om hun plaats in de samenleving te vinden. Te zien vanaf 16 mei.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden