Ede Pride 2024

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 24 mei 2024
Tijd: 00:00-23:45
Type: Groot Event
Website: https://www.facebook.com/events/1416020822676872/

Locatie:

Naam: Oude Kerkplein
Straat: Oude Kerkplein
Postcode: 6711 AZ
Plaats: Ede
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Zet het weekend van 24, 25 en 26 mei vast in je agenda. Dan zal Ede opnieuw in het teken staan van de diverse en kleurrijke lhbtiq+-gemeenschap.


Ook dit jaar hebben we genoeg leuks in petto. Het middelpunt van de activiteiten op zaterdag 25 mei zal wederom rondom het Oude Kerkplein in het centrum van Ede zijn.


Net zoals bij de voorgaande edities zullen verschillende lhbtiq+-belangenorganisaties hun kraampjes opzetten op de infomarkt. Daarnaast staan er diverse boeiende thema’s op het programma in de seminartent, kan je genieten van verrassende muzikale optredens en zullen er verschillende kleinschalige activiteiten, zoals street art en workshops, te vinden zijn op en rondom het plein.


Uiteraard kan deze dag niet worden afgesloten zonder bruisende afterparty. Deze vindt plaats bij Astrant Ede aan het Kuiperplein.


Meer informatie over het programma – ook op vrijdag 24 en zondag 26 mei – zal binnenkort bekend worden gemaakt. Wel kunnen we alvast melden dat de succesvolle Pride Walk zal terugkeren in het programma!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Uitgeprocedeerd

Catherine en Aisha verborgen hun geaardheid, maar toen die toch werd ontdekt ontstond er een levensbedreigende situatie. Noodgedwongen lieten ze hun kinderen achter en vluchtten naar Nederland.

Lees verder

Even zweten

Zina had een zware dag op haar werk. 'Telkens als ik dacht: nu zijn we er, kwam hij weer met iets nieuws op de proppen. Dingen waar ik nog nooit van gehoord had! Die ik nog nooit eerder heb gedaan!'

Lees verder

Roze Zaterdag 2024

Vier de vrijheid en acceptatie van de LHBTIQ+ gemeenschap! Groningen kleurt een jaar lang roze: tijdens het Queer Year en de landelijke Pride Roze Zaterdag op 22 juni 2024.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden