Sidechick Pink Beach

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 10 mei 2024
Tijd: 18.00
Type: Cafe & Party
Website: https://facebook.com/events/s/sidechick-queer-pink-beach-/263305853458369/

Locatie:

Naam: WONDR
Straat: Meeuwenlaan 88a
Postcode: 1021JK
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

We zijn razend enthousiast, want we hebben een geweldige buiten locatie op vrijdag 10 mei weten te bemachtigen. ? Alles is Roze, maar dan ook echt alles. En nee, je kijkt niet door een roze bril.We hebben het over PINK BEACH in Amsterdam! 


Deze toffe buitenlocatie beschikt over een roze strand, heerlijke cocktails, foodcorners en alle decoratie is een en al roze! 


Girls, we gaan genieten. Heerlijk buiten in het zonnetje met een drankje of een cocktail in de hand, samen met honderden anderen queer vrouwen.☀️ Dansjes gegarandeerd van begin tot eind. ? We zetten jullie in het zonnetje vanaf 18:00u en we ronden af om 00:00u. 


Geef het snel door aan je vriendinnen, want bij Pink Beach laten ze maar een beperkt aantal bezoekers toe. Dus scoor snel je tickets via https://eventix.shop/q5f65u98 


Tot ziens op het roze strand,


Team SideChick 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Pride met het hele gezin

'Pride is een prachtig evenement waarop je enerzijds de trots op je bijzondere gezin kan tonen en anderzijds kan voelen dat je niet de enige bent met een andere gezinssamenstelling.' >> Leuke winactie!

Lees verder

Rainbow Map 2024

Nederland staat op de 14e plek. 'Zorgwekkend,' want 'iedereen in Nederland moet veilig en zichtbaar zichzelf kunnen zijn, wat ook je seksuele oriëntatie, geslachtskenmerken, gender identiteit of -expressie is.

Lees verder

Jeanneke Pis gives a sh*it

Çavaria lanceert verkiezingscampagne tijdens prideweek: in Vlaanderen en Brussel kregen belangrijke standbeelden een 'regenboogkakje' om aandacht te vragen voor LGBTI+ rechten en welzijn.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden