Groningen Pride

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 22 juni 2024
Tijd: 09:00-00:00
Type: Festival
Website: https://www.facebook.com/events/242496195560996

Locatie:

Naam: Grote Markt
Plaats: Groningen
Provincie: Groningen
Land: Nederland

Omschrijving:

Groningen is dit jaar gaststad voor Roze Zaterdag op 22 juni 2024!


De Roze Zaterdag wordt op zaterdag 22 juni 2024 een van de grootste evenementen van het jaar in Groningen. Dit evenement vindt ieder jaar plaats in een andere stad met als doel diversiteit en inclusiveit te vieren. Met o.a een podium op de Grote Markt en diverse activiteiten in en rondom het centrum vieren wij deze dag graag met iedereen! Goed om te weten: Pride Groningen en Roze Zaterdag slaan dit jaar de handen ineen en zodoende valt Pride Groningen dit jaar ook op 22 juni!


Stichting Pride Groningen


Pride Groningen is een jaarlijks terugkerend evenement waar iedereen zichzelf kan en mag zijn: ‘wees wie je bent & houd van wie je wilt’. Pride Groningen wordt gevierd voor en met voorlopers in de liefde. Dit jaar vieren wij de liefde samen met Stichting Roze Zaterdag op 22 juni 2024!


De komende maanden wordt het volledige programma bekend gemaakt op www.rozezaterdaggroningen.nl


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Roze Woensdag 2024

'Stichting Roze Woensdag nodigt iedereen uit om deze dag in het roze te lopen en te feesten, want hiermee toon je solidariteit aan de LHBTIQ+ gemeenschap. We vieren wat we bereikt hebben en staan stil bij wat er nog te doen is op dit vlak.'

Lees verder

Spiegelbeeld

Haar vingers bewogen, haar nagels kropen tergend langzaam omhoog. Kippenvel op het randje van lekker. Er klopte iets niet. Er was een derde hand, in mijn nek... - Fran & The City

Lees verder

IHLIA: Protest2Pride

De foto's van Marian Bakker fungeren als een genuanceerd historisch verslag, een bijdrage aan ons collectieve geheugen en begrip. Ook jij kunt bijdragen aan de expo: upload jouw foto!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden