Regenboogcafé

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 17 mei 2024
Tijd: 22 uur
Type: Cafe & Party
Website: https://regenboogcafe.nl/activiteiten

Locatie:

Naam: theater De Kom
Straat: Stadsplein 6
Postcode: 3402 ZC
Plaats: Nieuwegein
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

UITNODIGING 


Het is gelukt!
Het Regenboogcafé gaat nu ook van start
in Nieuwegein. Op 17 mei in De Kom.
Van harte welkom!


Dit eerste Nieuwegeinse Regenboogcafé is opgebouwd rond een voorstelling van Boys won’t be boys. Vooraf is er koffie met regenboogcake. Aan het eind doet wethouder Marieke Schouten de officiële aftrap. COC-voorzitter Laura van Nieuwenhuijze is hierbij aanwezig. 


Het is een initiatief van de gemeente Nieuwegein, in samenwerking met het Regenboogcafé. Tot nu toe organiseerden wij alleen café’s in IJsselstein. 


Voor de voorstelling kun je een kaartje bestellen via De Kom voor € 18,50. Maar het kan ook via onze gratis nieuwsbrief, dan kost een kaartje € 10,00. Voor de nieuwsbrief kun je je aanmelden via onze website regenboogcafe.nl.

Het Regenboogcafé zelf vindt na de voorstelling plaats in het theatercafé en is vrij toegankelijk, daar heb je geen kaartje voor nodig. 


We zien ernaar uit om na afloop van de voorstelling bij een hapje en een drankje met elkaar van gedachten te wisselen over hoe het Regenboogcafé in Nieuwgein er uit gaat zien. Je kunt dan aangeven wat voor belangstelling je hebt. En ook, of je er voor voelt om mee te denken, mee te helpen of zelfs mee te besturen. Nu we gaan uitbreiden naar Nieuwegein kunnen we best wat versterking gebruiken. 


We zien je graag op 17 mei bij ons trefpunt! 


Namens het Regenboogcafé,
Jet Bakker


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Spiegelbeeld

Haar vingers bewogen, haar nagels kropen tergend langzaam omhoog. Kippenvel op het randje van lekker. Er klopte iets niet. Er was een derde hand, in mijn nek... - Fran & The City

Lees verder

IHLIA: Protest2Pride

De foto's van Marian Bakker fungeren als een genuanceerd historisch verslag, een bijdrage aan ons collectieve geheugen en begrip. Ook jij kunt bijdragen aan de expo: upload jouw foto!

Lees verder

Afscheid

Inseminatiepoging drie was raak, maar na twee maanden bleek het kindje niet meer te leven. Wat moest er nu gebeuren? 'Afwachten,' had de arts gezegd. Dat gingen we dus maar doen...

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden