Femmazing's Sweet Sunday Speeddate

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 16 juni 2019
Tijd: 13:30 - 17:00
Type: Overige
Website: https://sweetsundayspeeddatewomenonlyallages.entranz.nl

Locatie:

Naam: Bar Buka Amsterdam
Straat: Albert Cuypstraat 124
Postcode: 1072EA
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Op zondag 16 juni om 13:30 uur organiseert Femmazing een Sweet Sunday Speeddating Event voor single vrouwen van alle leeftijden. 



Uitleg
 


We starten de dag met een heerlijke prosecco of voor de dames die geen zin hebben in alcohol een lekkere jus d'orange. Vervolgens kunnen jullie, om het ijs te breken, gezamenlijk genieten van verschillende zoete hapjes. Na een korte uitleg zullen we starten met de speeddate.



Je hebt 2 uur de tijd om ongeveer 20 vrouwen te leren kennen. Elke 5 minuten gaat de bel en wisselen we van date. Na elke date vul je op je matchkaart in of je in de ander een match ziet en geïnteresseerd bent in een eventuele vervolgdate. 



Natuurlijk is er ondertussen ook nog even tijd voor een kleine adempauze en zullen wij jullie voorzien van een lekker borrelhapje.



Het speeddaten zal plaatsvinden in de nieuwe lesbische hot spot: Bar Buka Amsterdam. The Place To Be om leuke vrouwen te ontmoeten.



Bar Buka is tot 00:00 uur open. Na het toosten op veel matches, kan er gezellig nageborreld worden en kun je eventueel een dansje doen met bijvoorbeeld één van de single vrouwen die je die middag hebt ontmoet.



Vervolgens ontvang je binnen 48 uur een matchmail met daarin de voornaam, e-mailadres en het telefoonnummer van je eventuele match(es).



Speciale actie : nu niet € 29,95 maar slechts 25,- per persoon!



Tijdsplanning

13:30 uur - Sweet Treats
14:00 uur - Korte uitleg
14:15 uur - Speeddate ronde 1
15:00 uur - Pauze
15:10 uur - Speeddate ronde 2
15:50 uur - Pauze en Borrelhapjes
16:00 uur - Speeddate ronde 3
16:45 uur - Afsluiting



Informatie

Waar: 
Bar Buka | Albert Cuypstraat 124

Wanneer en hoe laat:


Zondag 16 juni 2019 | 13:30 -  17:00

Parkeren:

Op zondag is het gratis parkeren voor de deur van Bar Buka.



Prijs: 
€ 25,-


Leeftijdsgroep:


Open voor alle leeftijden.


Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Volleybal: Netzo & EuLeVoTo

Europees Lesbische Volleybaltoernooi in Amsterdam: de 33e editie van EuLeVoTo is dit weekend. We spreken Megan, over volleybal, het toernooi en de Amsterdamse queer vereniging Netzo.

Lees verder

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden